VIP-aitiot

aitio-6

Tervetuloa viettämään viihtyisä ilta jääkiekon Mestis-viihteen parissa!

VIP-aitiossa voitte järjestää yrityksen tai kaveriporukan illanvieton tai pikkujoulut ja seurata samalla Mestis-jääkiekkoa. Aitioon on mahdollista tilata ruoka- ja juomatarjoilut valintanne mukaan. Aitiopakettiin sisältyy mahdollisuus osallistua Pre Gameen 35min ennen ottelua sekä lisäksi aitiovieraiden on mahdollista kutsua RoKin pelaaja vieraaksi ottelun jälkeen.

Aition RoKin Mestis-otteluihin voitte varata tästä linkistä. Lisätiedot: toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160

 

VIP-aitiot

Lappi Areenalla on yhdeksän VIP-aitiota (max. 15 hlöä) ja yksi saunallinen aitio (max. 20 hlöä), kaikki sijaitsevat Lappi Areenan 3. kerroksessa. Aitiot 5 ja 6 ovat sisustukseltaan viihtyisimmät ja sijaitsevat keskiviivan kohdalla parhailla näkymillä, sauna-aitio on kotipäädyn reunimmainen aitio, ja aitio 1 sijaitsee hyökkäyspäädyssä reunimmaisena. Aitiokäytävällä on RoKi Clubi, jossa on baari 40 henkilölle. RoKi Clubin voi varata myös yksityiskäyttöön.

 

VIP-aitioiden hinnat kaudella 2017-18:

  • Aitiot 5 & 6 500€+alv
  • Aitiot 3, 7 & 8  350€ +alv
  • Aitiot 2 & 10  250€ + alv
  • Sauna-aitio 250€ + alv
  • RoKi Clubi erillinen tarjous
  • Aitiot 4 ja 9 varattu koko kaudeksi

Hinta sis. aition ja pääsyliput 15 henkilölle. Tarjoilut erillisellä tilauksella.

 

Ruoka- kahvi- ja juomatarjoilut

Ruoan ja kahvin lisäksi aitioon on mahdollista tilata juomatarjoilut (olut, lonkero, siideri, viinit). Lasku kulutuksen mukaan. Menu-vaihtoehdot saat varauslomakkeen täyttämisen jälkeen sähköpostiin.

 

Saapuminen ja infot

Voitte saapua aitioon 1h ennen ottelun alkua. Ottelun jälkeen aitio on käytössänne vielä puolen tunnin ajan. Ruokatarjoilujen minimitilaus on kahdeksalle henkilölle paitsi clubiruoan voi tilata yksittäin suoraan RoKi Clubilta. Ruokatilaus on tehtävä viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta. RoKi Clubin tarjoilijat palvelevat aitioasiakkaita ottelun ajan. Omien ruokien ja juomien nauttiminen areenalla on kielletty. Juoma- ja ruokatarjoilun sekä aitiovarauksen voi maksaa joko etukäteen laskulla tai RoKi Clubiin ennen areenalta poistumista. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

 

Varaukset ja lisätiedot:

Varauskaavake sekä toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160