VIP-aitiot ja clubiliput

Tervetuloa viettämään viihtyisä ilta jääkiekon Mestis-viihteen parissa!

VIP-aitiossa voitte järjestää yrityksen tai kaveriporukan illanvieton tai pikkujoulut ja nauttia samalla Mestis-jääkiekosta. Aitioon on mahdollista tilata ruoka- ja juomatarjoilut valintanne mukaan. Aitiopakettiin sisältyy mahdollisuus osallistua Pre Gameen 30 min ennen ottelua sekä lisäksi aitiovieraiden on mahdollista kutsua RoKin pelaaja vieraaksi ottelun jälkeen.

Myös kokouksen pitäminen onnistuu VIP-aitiotilaisuuden yhteydessä. Kokousta varten käytössänne on TV-screen aitiossa, sekä valkokangas.

 

Uusi clubi valmistuu runkosarjan alkuun mennessä

Tarjolla on myös clubilippuja, joilla pääset viihtymään runkosarjan alkuun valmistuvalle clubille. Clubille on tarjolla omat palvelut clubi-asiakkaille sis. buffetin, ravintolapalvelut ja clubin ohjelman. Clubilaisilla on käytössä myös oma katsomo anniskeluoikeuksin. Clubilippujen ja -korttien hinnoittelu päivittyy syyskuun alussa.

Aition ja clubiliput RoKin Mestis-otteluihin voitte varata: toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160

 

VIP-aitiot

Lappi Areenalla on yhdeksän VIP-aitiota (max. 16 hlöä) ja yksi saunallinen aitio (max. 20 hlöä), kaikki sijaitsevat Lappi Areenan 3. kerroksessa. Aitioremontti valmistuu marraskuun pikkujoulukauden alkuun, joten kaikki aitiot ovat remontoituja ja viihtyisiä. Aitiot 4, 5, 6 ja 7 ovat sijaitsevat keskiviivan ympärillä parhailla näkymillä, sauna-aitio on kotipäädyn reunimmainen aitio, ja aitio 2 sijaitsee hyökkäyspäädyssä reunimmaisena. Kaikista aitioista on aivan mainio näkymä pelitapahtumien seuraamiseksi. Aitiokäytävällä on RoKi Clubi, jossa on ravintola 40 henkilölle. RoKi Clubin voi varata myös yksityiskäyttöön.

 

VIP-aitioiden hinnat kaudella 2019-20:

  • Aitiot 5, 6 ja 7: 550€
  • Sauna-aitio: 490€
  • Aitiot 2, 3, 8, 9 ja 10: 450€
  • RoKi Clubi erillinen tarjous
  • Aitio 4 varattu koko kaudeksi

Hinta sis. aition ja pääsyliput 16 henkilölle (20 hlölle Sauna-aitiovarauksissa). Tarjoilut erillisellä tilauksella. Hintoihin lisätään alv.

 

Ruoka- kahvi- ja juomatarjoilut

Ruoan ja kahvin lisäksi aitioon on mahdollista tilata juomatarjoilut (olut, lonkero, siideri, viinit, väkevät). Lasku kulutuksen mukaan. Menu-vaihtoehdot saat sähköpostiin. Clubin buffet tarjolla jokaisessa ottelussa VIP-aitioasiakkaille hintaan 15€ sis. alv.

 

Saapuminen ja infot

Voitte saapua aitioon 1h ennen ottelun alkua. Ottelun jälkeen aitio on käytössänne vielä puolen tunnin ajan. Mikäli haluatte viettää iltaa pidempään niin se onnistuu 30€/h + alv lisämaksusta. Ruokatarjoilujen minimitilaus on kahdeksalle henkilölle paitsi clubiruoan voi tilata pienemmällekin porukalle tai vaikka yhdelle henkilölle. Ruokatilaus on tehtävä viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta. RoKi Clubin tarjoilijat palvelevat aitioasiakkaita ottelun ajan. Omien ruokien ja juomien nauttiminen areenalla on kielletty. Juoma- ja ruokatarjoilun sekä aitiovarauksen voi maksaa joko laskulla tai RoKi Clubiin tilaisuuden yhteydessä. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

 

Varaukset ja lisätiedot:

toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160