VIP-aitiot

aitio-6

Aition RoKin Mestis-otteluihin voitte varata tästä linkistä Lappi Areenan nettisivulta.

Lappi Areenalla on 8 vakioaitiota (max. 18 hlöä) ja 1 saunallinen aitio (max. 24 hlöä), kaikki 3. kerroksessa. Aitiot numeroilla 4-7 sijaitsevat keskellä areenaa ja sauna-aitio on reunimmainen aitio.  Tupla-aitio on parhaalla sijainnilla keskellä areenaa. Aitiokäytävällä on RoKi Klubi, jossa on baari 40 henkilölle. Aitioruokailuiden vuoksi suosittelemme kuitenkin 10-12 hlöä/vakioaitio.

Voitte saapua aitioonne tunnin ennen ottelun alkua. Ottelun jälkeen aitio on käytössänne vielä puolen tunnin ajan. Aitioseurueen tulee tilata sama ruokatarjoilu. Minimitilaus on kahdeksalle (8) henkilölle paitsi Klubiruoan voi Mestis-peleissä tilata yksittäin. Ruokavaraukset on tehtävä viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuutta. Areenan aitioissa on yhteiset tarjoilijat Roki Clubista, jotka kiertävät huolehtimassa ruoka- ja juomatarjoiluista. Omien ruokien ja juomien tuonti areenalle ja aitioihin on kielletty.

Juomat ja ruoat sekä aitiovaraus maksetaan joko etukäteen laskulla tai Roki Klubiin ennen areenalta poistumista. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit. Tilatut ruoat toimitetaan aitioihin lämpöastioissa puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Aitioihin tarvitaan myös normaalihintaiset pääsyliput tai voimassa oleva RoKin kausikortti Mestis-otteluihin. Liput voi lunastaa aitiovarauksen yhteydessä. Lisätietokenttään pyydämme ilmoittamaan aitiovieraiden henkilömäärän. RoKin Mestis-otteluihin jo etukäteen hankitut voimassa olevat Roki Hockeyn kausikortit tai pääsyliput on esitettävä areenan VIP-sisäänkäynnissä.

HUOM! VIP-AITION PERUUTUKSET MESTIS-OTTELUIHIN VIIMEISTÄÄN KOLME (3) ARKIPÄIVÄÄ ENNEN TAPAHTUMAA. Mikäli aitiotilaus perutaan tämän jälkeen, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan.

 

Aitioiden hinnat kaudella 2016-2017:

Otteluaitio Vakio 380 €
Otteluaitio Sauna 480 €
Tupla-aitio 600 € (sis.  kaksi vierekkäistä aitiota)
(hinnat sis alv. Aitiohinnat eivät sisällä pääsylippuja (14€/kpl). Tarjoilut tilattavissa erikseen)

 

Yhteydenotot:

Pekka Kankaanranta
p. 040-529 4160
pekka.kankaanranta@rokihockey.fi