18.10. ja 23.10. kotiottelut siirtyvät pelattavaksi helmikuulle Lappi Areenan jääongelman vuoksi

11. lokakuu, 2019 16:12


Tiistaina ilmennyt Lappi Areenan jäädytyslaitteiston vika ja sen korjaaminen on ollut selvityksessä kuluvan viikon ajan. Asia on edennyt hienosti ja nopeasti Kiinteistö Oy Lappi Areenan, Santasport Finland Oy:n ja Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyöllä.

Tänään perjantaina tulleen viimeisimmän tilannepäivityksen myötä RoKin otteluohjelmaan tulee seuraavat muutokset:

  • Pe 18.10. RoKi – Ketterä siirtyy pelattavaksi su 2.2.
  • Ke 23.10. RoKi – Jokipojat siirtyy pelattavaksi ke 12.2.
  • Pe 31.1. RoKi – Hokki siirtyy pelattavaksi ke 29.1.

Sen sijaan 26.10. RoKi – KeuPa HT -ottelun pelaaminen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti on vielä mahdollisuuksien rajoissa.

-Tällä erää varmistui, että kaksi Mestis-ottelua joudutaan siirtämään myöhäisempään ajankohtaan. Lauantaina 26.10. olisi vuorossa seuraava ottelu, jonka toteutuminen on mahdollista, mutta kuitenkin vielä tässä vaiheessa epävarmaa. Tulevalla viikolla saamme vahvistuksen 26.10. ottelun toteutumisen osalta. Olemme toiveikkaita, että tämä peli saataisiin pelattua alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. RoKin puolesta haluan välittää lämpimät kiitokset Kiinteistö Oy Lappi Areenalle, Santasport Finland Oy:lle ja Suomen Jääkiekkoliitolle nopeasta reagoinnista ja ratkaisujen hakemisesta. Mestis-otteluiden siirtojen välttäminen on erittäin tärkeä juttu meille taloudellisesti, mutta yhtälailla jäävuorojen normirytmin nopea palautus on iso juttu myös kaikille muille jäänkäyttäjille, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

RoKi tiedottaa tilanteen etenemisestä tulevalla viikolla.

 

Kuva: Tommy Jokelainen


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa