Runkopelaajat Salmela ja Järvelä jatkavat RoKissa

18. kesäkuu, 2017 17:04


RoKi on tehnyt Mestis-kauden 2017-18 kattavat jatkosopimukset puolustaja Tuomas Salmelan ja hyökkääjä Antti Järvelän kanssa.

Torniolaislähtöinen Salmela, 21, aloittaa toisen kautensa RoKin puolustuksessa. Hän kuului viime kauden puolustuksen kärkipelaajiin kerättyään 35 ottelussa komeat 18 tehopistettä. Kempeleen Kiekko-Ketuissa ensimmäiset luistimenpiirtonsa tehneelle Järvelälle, 25, tuleva kausi on jo kuudes peräkkäinen RoKi-paidassa. Järvelä on tunnettu kovana työmyyränä ja roolipelaajana.

-Salmela oli puolustuksemme tärkeimpiä palasia vaikka suoritti samalla varusmiespalveluksensa ja kärsi loukkaantumisista. Odotamme Salmelan olevan tärkeässä roolissa myös tulevalla kaudella etenkin kun nyt hän pääsee keskittymään entistä täysipainoisemmin jääkiekkoon. Ohjelmassa tullee toki nytkin olemaan muutakin sillä hän suunnittelee aloittavansa opiskelut Lapin ammattikorkeakoulussa, urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola kommentoi.

-Järvelä on jo useamman kauden ollut runkopelaajiamme. Tiedämme mitä häneltä saadaan eli etenkin hyvää alivoimapelaamista. Viime vuonna kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen tammikuussa, joten Antilla on ehkä vielä aiempaakin kovemmat pelihalut tulevalle kaudelle, Mikkola kertoo.

RoKilla on tuoreimpien sopimusten myötä koossa 18 pelaajasopimusta Mestis-kaudelle 2017-18.

-Joukkueen rakentaminen on hyvässä aikataulussa. Haemme vielä ainakin kahta puolustajaa, keskushyökkääjää ja laitahyökkääjää. Lisäksi kartoitamme pelaajia, jotka tuovat kilpailua ja leveyttä kokoonpanoomme, Mikkola kertoo joukkueen rakentamisen tilanteesta.

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa