Avangard Omsk pelien liput myyntiin keskiviikkona!

30. heinäkuu, 2018 22:20


RoKi kohtaa KHL:n huippuseura Avangard Omskin kahdesti: lauantaina 4.8. ja maanantaina 6.8. Molemmat ottelut alkavat klo 18:30. Ovet avautuvat tuttuun tapaan 1 tunti ennen ottelun alkua.

Otteluiden liput tulevat ennakkomyyntiin keskiviikkona Rovaniemen Prismaan S-Etuhinnalla (-2€ aik. ja eläk.). Lippuja voi lunastaa myös RoKin toimistolta osoitteesta Viirinkankaantie 2-4 torstaina klo 11-13 ja 15-18.

Lippujen hinnat.

Lisäväriä otteluun tuovat muiden huippupelaajien ohella Avangardin suomalaispelaajat Tornion IHC:n kasvatti Ville Pokka, sekä maalivahti Karri Rämö, joten ottelusta ei mielenkiintoa puutu. Tervetuloa katsomaan kun RoKi haastaa Avangardin!

 

Kausikorttilaisille infoa

Kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyyn Avangard-otteluihin, mutta kausikorttia näyttämällä ottelulipun voi ostaa Lappi Areenan lippuluukulta alennushintaan 8€ ja molempiin otteluihin liput yhteishintaan 14€. Lisäksi kausikorttialennus liput ovat saatavilla RoKin toimistolta tiistaina ja torstaina klo 11-13 ja 15-18. Mikäli et ole vielä noutanut kausikorttiasi, niin sen voi noutaa RoKin toimistolta osoitteesta Viirinkankaantie 2-4 tällä viikolla tiistaina ja torstaina klo 11-13 ja 15-18 välisenä aikana. Lisäksi kausikortin voi lunastaa otteluun tullessa Lappi Areenan pääovelta kausikortin noutopisteeltä. Kausikorttilaisten alennuslippua ei ole mahdollista ostaa Prismasta.

 

Kuva: Avangard media


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa