Bussiin mars!

30. lokakuu, 2014 15:26


RoKi aloittaa kolmen pelin vieraskiertueen tänään torstaina, kun joukkue hyppää bussiin ja aloittaa matkan kohti Länsi-Suomea. Luvassa on vajaa 2000 km asfalttitietä, ABC:n herkkuruokia ja paljon hyviä juttuja pelikavereiden kesken. Pelit aloitetaan huomenna perjantaina, kun ensin kohdataan HC Satakunta Eurajoella, lauantaina vastaan tulee uusi tuttavuu HC Indians Kaarinassa ja viikonlopun viimeinen koitos pelataan hyvän alkukauden pelanneen Forssan kotipyhätössä.

Rovaniemeläisillä on jälleen ollut hieman rikkonainen viikko armeija poissaolojen ja kuumeilujen vuoksi. Joukkueen mukana reissussa on mm. nuori puolustaja Mikael Koski, joka tehnee debyytin edustusjoukkueessa viikonlopun aikana. Poissa ovat sairastelujen vuoksi Janne Pietilä, Taneli Marjeta, Samuli Mäenalanen ja loukkaantumisten takia pitkäaikaispotilas Tuomas Juujärvi ja Samuli Hietala.

HC Satakunnan RoKi on kohdannut tällä kaudella kertalleen kotona, joka päättyi Sinisten puhtaaseen 6-0 voittoon. Kaarina ja Forssa kohdataan tälle sarjakaudelle ensimmäistä kertaa ja varsinkin Forssan kohtaaminen on hyvä tasonmittari joukkueelle.

Otteluja voi seurata finhockeyn tulospalvelun kautta, osoitteessa www.finhockey.fi/tulospalvelu.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa