Dent Rovaniemen ja RoKin yhteistyö jatkuu

10. joulukuu, 2017 17:53


Dent on rokilaisten hammasklinikka myös jatkossa. RoKi ja Hammasklinikka Dent aloittivat vuosi sitten yhteistyön joka pitää sisällään RoKin jääkiekon Mestis-joukkueen hammashuollon. Lisäksi jokainen Rovaniemen Kiekon junioripelaaja ja heidän perheenjäsenensä saavat Dentistä -10% seura-alennuksen kaikista hammaslääkärin- ja suuhygienistin toimenpidemaksuista.

-Perus- ja erikoishammashoidon monipuolisen osaamisen lisäksi tarjoamme apua myös tapaturmatilanteissa, välillähän kaukalossa sattuu ja tapahtuu. Valmistamme myös yksilölliset ja hyvin istuvat hammassuojat vastaanotollamme, kertoo erikoishammaslääkäri Seppo Pesola.

-Mainio juttu, että Dentin hammasasiantuntijat ovat joustavasti joukkueemme käytössä tapaturmien sattuessa myös jatkossa. Olemme aiempinakin kausina käyttäneet Dentin palveluja joten voimme luottaa siihen, että pelaajamme saavat parasta mahdollista hammashoitoa ja palvelua, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoo.

Dent hammasklinikka sijaitsee osoitteessa Urheilukatu 5-7. Rovaniemen Dent on myös paikallinen ja palveleva Likiliike. Dentin vastaanoton puhelinnumero 010 197 032 ja nettisivu http://www.amelodent.fi/

Tervetuloa!


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa