Seuraava peli


Sodankylän mies Harjula jatkaa – Pyykkönen uutena puolustukseen

19. toukokuu, 2017 20:31


Sodankylän Pallon kasvatti Jarkko Harjula, 23, jatkaa RoKissa myös tulevalla kaudella. Harjula tuli kesken viime kauden RoKiin ja nousi avainpelaajaksi mättäen 22 tehopistettä 23 otteluun.

-Innoissani jatkan Rovaniemellä etenkin kun saan pelata lähes kotikaukalossa. Haluan ottaa seuraavan askeleen eteenpäin ja samalla auttaa joukkuetta pärjäämään, Harjula kommentoi jatkoaan.

Uutena puolustajana RoKiin siirtyy Joel Pyykkönen, 20, Helsingin Jokerien A-junioreista. Pyykkönen on raamikas pelaaja (195cm/98kg) ja hän tulee urheilun ohella suorittamaan varusmiespalvelusta Rovaniemelle.

-Tämä on hieno mahdollisuus ottaa seuraava askel uralla ja kehittyä paremmaksi jääkiekkoilijaksi. Ympäristö tukee tavoitteitani kehittyä ja olen kuullut positiivista RoKin toiminnasta. Innolla odotan tulevaa kautta ja sitä, että pääsee taas arkeen kiinni, Pyykkönen luonnehti sopimuksensa taustoja.

-Harjula nousi ratkaisupelaajaksi siirryttyään meille kesken viime kauden. Odotamme, että Jarkko pitää tasonsa ja vielä parantaakin tulevalla kaudella. Pyykkönen on isokokoinen puolustaja ja hänellä on potentiaalia nousta isoonkin rooliin. Hieno juttu, että hän koki meidät hyvänä paikkana kehittyä ja ottaa seuraava askel. Joel tulee pelaamisen ohella suorittamaan varusmiespalvelusta Rovaniemelle. Kiitokset jääkäriprikaatille, että akatemiatoiminta toimii hyvin. Toimivan armeijayhteistyön ansiosta pelaajat ovat kiinnostuneita suorittamaan varusmiespalveluksen urheilun ohella Rovaniemellä, urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola kommentoi.

Molemmat sopimukset kattavat tulevan jääkiekon Mestis-kauden. RoKilla on Harjulan ja Pyykkösen myötä sopimukset 11 pelaajan kanssa tulevasta Mestis-kaudesta.

Viime kaudella RoKissa pelannut laitahyökkääjä Mika Huhtasalo siirtyy SaPKon riveihin. RoKi kiittää Mikaa menneestä kaudesta ja toivottaa tsemppiä tulevaan!

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa