HEP HEP tuleva mediaguru, kynäniekka tai tapahtumamoguli!

16. syyskuu, 2018 15:06


Haluatko olla tekemässä tapahtumaviihdettä, viestintää tai mediasisältöä urheilun parissa?

Mestis-kauden kynnyksellä haemme viestintä/media- ja tapahtumatiimiimme vielä muutamaa vahvistusta. Etsimme juurikin sinua, joka olet kiinnostunut viestinnästä urheilun parissa, mediasisällön tuottamisesta, juontotehtävistä tai tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä. Tehtävät ajoittuvat syyskuun lopusta aina Mestis-kauden päätökseen asti, eli maalis-huhtikuulle.

 

Viestintä/mediatiimi

Tehtävät viestintätiimissämme ovat sinulle, joka haluat kehittää viestintä- tai mediaosaamistasi urheilun parissa, saada arvokasta kokemusta ja tulla tunnetuksi urheiluviestintä ja -mediaosaajana. Sinulla on myös mahdollisuus verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Tarjolla on mahdollisuus tuottaa video-, kuva- ja tekstisisältöä some-, netti- ja printtikanaviin, sekä sisältöä ottelutapahtumiin. Voit keskittyä tiettyyn osa-alueeseen tai monipuoliseen sisällöntuotantoon kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

 

Tapahtumatiimi

Tapahtumatiimissä sinulla on mahdollisuus olla tekemässä Rovaniemen talvikauden ykköstapahtumia. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit toimia valitsemallasi osa-alueella: esiintyä yli 1000 hlön yleisölle ottelujuontajana, hoitaa valo-, ääni- tai videotekniikkaa, toimia oheistapahtumien parissa eri rooleissa, VIP-emäntänä tai vaikkapa lipunmyynnissä. Monenlaisia tehtäviä on siis tarjolla. Lisäksi sinulla on tietysti mahdollisuus olla mukana ideoimassa uusia juttuja ottelutapahtumien kehittämiseksi.

 

Vaatimukset

Haemme intohimoisia ja mainion asenteen omaavia tyyppejä, joilla on halu oppia uusia juttuja. Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta, työkokemusta tai aiempaa taustaa jääkiekon parissa, sillä haluamme tehdä ennen kaikkea lajirajat ylittäviä tapahtumia. Sinun ei tarvitse myöskään sitoutua olemaan mukana jokaisessa tapahtumassa – katsotaan yhdessä pelit joissa sinulla on mahdollisuus olla mukana ja suunnitellaan roolisi kalenterisi mukaan. Viestintä/mediatiimissä on plussaa jos asut Rovaniemellä, mutta osaa sisällöistä on mahdollista tuottaa myös etänä omalta paikkakunnaltasi käsin.

 

Palkka

Viestintä/media -ja tapahtumatiimissä emme maksa palkkaa, vaan tekijämme ovat mukana vapaaehtoispohjalta. Vaikka palkkaa emme maksa niin takaamme, että mukavaa tulee olemaan osana huippuporukkaamme. Lisäksi sinulle karttuu kokemusta, oppia ja kontakteja juurikin siltä osa-alueelta, jossa haluat olla mukana.

Jos tunnistat itsesi ja haluat olla tätä kautta osa RoKin 40v-juhlavuotta, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kerro miksi juuri sinä haluat olla osa tiimiämme.

 

Hakeminen

Hakemukset ja lisätietotiedustelut: toimisto@rokihockey.fi

Paikka/paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten ole nopea ja tule mukaan Lätkässä Lappiin!


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa