Hokki jälleen parempi lukemin 6-1

15. elokuu, 2014 22:44


RoKin ja Kajaanin Hokin toinen kohtaaminen päättyi samoihin lukemiin kuin ensimmäinenkin. Ottelun päättyi kajaanilaisten hyväksi 6-1 (2-1, 2-0, 2-0).

Pelin ensimmäinen erä oli saman tyylinen kuin aikaisemmassakin kohtaamisessa. Hokki vei alkuun peliä ja erän edetessä rovanimeläiset pääsivät peliin paremmin mukaan. Kotijoukkue rankaisi erässä kahdesti, ylivoimalla ja tasakentällisin. RoKin ottelun ainoan maali merkittiin ensimmäissä erässä Olli-Matti Järvelälle, joka pääsi ohjaamaan ylivoimalla Teemu Penttisen laukauksen sisään.

Toinen ja kolmas erä oli Hokin hallintaa ja RoKi joutui rikkomaan vastustajaa useampaan kertaan. Peli kääntyi Hokin eduksi ja RoKi ei saanut rakennettua montaakaan kunnollista hyökkäystä Hokin maalille. Rovaniemeläisten syöttötyöskentely ja huolellisuus kiekollisena oli astetta heikompaa kuin kotijoukkueella ja näistä Hokki käänsi pelin useasti RoKin päätyyn.

Vaikka molemmat ottelut Hokkia vastaan päättyivät tappioon oli RoKin päävalmentaja tyytyväinen otteluista saatuun antiin. ”Välillä pystyttiin haastamaan Hokki ja pelaamaan niinku ollaan harjoiteltu. Hyvää oppia saatiin kovista peleistä”, toteaa Hirvonen.

RoKin harjoituspelit jatkuu ensi viikon sunnuntaina Torniossa, jossa mitataan paikallisen TIHC:n syyskunto.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa