Keskiviikkona RoKi-Jokipojat – KiPS-kasvatti Turkka Pumpanen lainalle RoKiin Kärpistä

12. joulukuu, 2017 11:29


RoKi kohtaa huomenna keskiviikkona Joensuun Jokipojat Lappi Areenalla. Kauden aiemmissa kohtaamisissa molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa: Jokipojat Joensuussa maalein 2-1 ja RoKi Kirnussa maalein 4-2 joten odotettavissa lienee jälleen tiukka kamppailu tärkeistä pisteistä.

RoKin poissaololistalla ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia. Poissa kokoonpanosta ovat edelleen keskiviikkona loukkaantumisten vuoksi Julius Hermonen, Christoffer Seppelin, Tommi Siliämaa ja Joona Springare. Aleksi Poikola on myös sivussa vielä huomisesta ottelusta pelikiellon vuoksi. Perjantain ottelun kesken jättäneen Olli-Matti Järvelän pelaaminen on epävarmaa. Julius Hermosen tilannetta tarkastellaan päivä kerrallaan, Seppelinin osalta paluu lienee ajankohtainen vuodenvaihteen jälkeen ja Siliämaa sekä Springare ovat näillä näkymin sivussa 1-2 kuukautta. Hyviä otteita RoKissa esittäneen hyökkääjä Ville Heikkisen lainapesti päättyi ennalta sovitun mukaisesti viime viikon otteluihin.

Poissaoloja paikkaamaan RoKi saa tämän viikon otteluihin lainapestille kolme pelaajaa Oulun Kärpistä: hyökkääjät Turkka Pumpanen, 19, ja Atte Karppinen, 19, sekä puolustaja Joona Huttula, 20. Turkka Pumpanen on Kittilän Palloseuran kasvatti joka siirtyi jo yläkouluikäisenä KiPS:sta RoKin kautta Ouluun ja pelaa nyt toista täyttä kauttaan Kärppien A-nuorissa. Puolustaja Huttula kävi jo edellisviikolla RoKissa kolmen ottelun lainapestillä esittäen hyviä otteita. Hyökkääjä Karppinen on esiintynyt tehokkaasti kaikissa Kärppien juniori-ikäluokissa ja saa nyt vyölleen ensimmäiset ottelut miesten sarjoissa.

Illan otteluisäntänä on Rovaniemen alueen K-Marketit! K-Marketit tukevat RoKi-junioreita lahjoittaen stipendin vähävaraisten perheiden lasten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen ennen ottelun alkua.

 

Liput

Lipunmyynti Lappi Areenalla klo 17:30 alkaen. Liput ennakkohintaan Rovaniemen Prismasta ja Spice Ice Rinteenkulmasta. Lippujen hinnat tästä linkistä.

 

Tulevat ottelut

RoKin viikko jatkuu vierasotteluiden merkeissä sillä joukkue matkustaa torstaina Kuopioon ja kohtaa perjantain ja lauantain vierasotteluissa Imatran Ketterän ja Savonlinnan Pallokerhon minkä jälkeen Mestis jää joulutauolle. RoKin seuraava kotiottelu Joulun jälkeen on perjantaina 29.12. Kokkolan Hermestä vastaan.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa