Kahden kotipelin viikko: keskiviikkona ja perjantaina pelataan

23. lokakuu, 2018 07:05


RoKi pelaa kuluvalla viikolla kahdesti Kirnussa. Keskiviikkona vastassa on hienosti kauden aloittanut Kokkolan Hermes ja perjantaina viime otteluissa otteitaan parantanut Heinolan Peliitat.

 

Kuva: Tommy Jokelainen

 

Keskiviikkona urheiluseurapeli – otteluisäntänä Lapin Kansa

Lapin Kansa ja RoKi tarjoavat Rovaniemen urheiluseurojen alle 18-vuotiaille jäsenille veloituksettoman sisäänpääsyn keskiviikon RoKi-Hermes-otteluun, sekä lisäksi juniorin kanssa saapuville perheenjäsenille liput -50% hintaan. Lisäksi Lapin Kansa tarjoaa keskiviikon otteluun kaikille Lapin Kansan kanta-asiakaskortin omaaville aikuisten pääsylipun -50%. Ottelu on myös Veikkauksen 2 in 1 peli, eli Veikkauksen Etuasiakkaana saat otteluun kaksi lippua yhden hinnalla. Etuliput ovat saatavilla vain Lappi Areenan lipunmyyntipisteeltä.

 

Perjantaina RoKi-Peliitat

Perjantain ottelussa RoKi kohtaa tahmeasti kauden aloittaneen, mutta viime otteluissa pirteästi esiintyneen Heinolan Peliitat. Peliitat sai maalihanat auki lauantaina takoen peräti kuusi maalia Ketterää vastaan, joten tiukka peli lienee luvassa myös perjantaina kun Peliitat saapuu Kirnuun.

 

Seuraa häntä – pelaaja: #45 Rasmus Reijola

Maalivahti Rasmus Reijola on pelannut alkukaudella yhtä vaille kaikki ottelut tasaisesti illasta toiseen. Vastuuta lienee luvassa myös kuluvalla viikolla. Reijolan kuormaa alkukaudella lisää hyvien otteiden lisäksi toisen maalivahdin Vilho Heikkisen varusmiespalvelus.

-Hyvillä fiiliksillä lähdetään tulevaan viikkoon. Aina mahtavaa kun pääsee olemaan koko viikon kotona eikä tartte reissata. Vahva usko, että pelataan viikolla hyvät kotipelit ja napsitaan tärkeät pisteet. Viime viikosta jäi vähän kaksijakoiset fiilikset. Pelattiin ihan ok pääsääntöisesti, mutta lopussa tarvittava terävyys puuttui mikä maksoi meille pisteitä. Kaiken kaikkiaan joukkueessa on hyvä fiilis ja kaikilla luotto että kun jatketaan hommia niin se tullaan palkitsemaan pisteiden muodossa, Reijola kertoi maanantain treenien jälkeen.

 

Lipunmyynti ja areenan palvelut

Lipunmyynti molempiin otteluihin avautuu klo 17.30 ja ottelut alkavat klo 18.30. Liput ennakkoon myy Prisma Rovaniemi.

Areenan katsomoravintola Kulmapubi ja C-katsomon anniskelualue palvelevat klo 17.30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKi:n junioritoimintaa.

 

Tervetuloa otteluihin!


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa