KAMPANJAN TOTEUMA 2274 KAUSIKORTTIA – ROKI KIITTÄÄ!

17. maaliskuu, 2018 15:25


Kausikorttihaasteen toteutuminen varmistui torstaina. Perjantain ja lauantain väliseen yöhön mennessä varauksia tuli yhteensä 2274 kpl. RoKi kiittää kaikkia kausikorttihaasteeseen osallistuneita! Rovaniemen lisäksi varauksia tuli paljon myös muualta Lapista, ja kampanjan loppua kohti yhä enemmän myös Etelä-Suomesta.

Viimeinen varaus tuli klo 23:57. Roi Katsastus Autoilijan Avainasemat haluaa palkita viimeisen varaajan ilmaisella katsastuksella sis. päästömittauksen. Viimeisenä kortin varasi Janne Ailunka Ranualta – onneksi olkoon!

-Oli positiivinen yllätys, että varauksia tuli perjantain aikana vielä reilusti. Kiitos kaikille osallistuneille, sekä kampanjan toteuttamisessa mukana olleille yhteistyökumppaneille! Kampanja toimi samalla mittarina RoKin ja lappilaisen jääkiekon kiinnostavuuden suhteen. Olemme erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia, että kiinnostus oli näin suurta. Kampanjan toteutumisen mahdollisti hieno yhteisöllisyys, mikä ilmeni siinä kuinka ihmiset lähtivät jakamaan kampanjaa sosiaalisessa mediassa ja tarjoamaan kortin ostamisen mahdollisuutta tuttavilleen myös muuta kautta. Samalla konkretisoitui, että RoKilla on runsaasti kannattajia ympäri Lappia ja Etelä-Suomessa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, ja seurana haluamme vastata haasteeseen tarjoamalla parhaan mahdollisen vastineen kortin varanneille, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

Kausikortit ovat noudettavissa noin kuukauden kuluttua. Ilmoitamme lähempänä kausikorttien noutopaikan ja ajankohdat kanavissamme, sekä suoraan kortin varanneille. Rovaniemen ulkopuolelle kausikortit toimitetaan postitse ellei toisin ole sovittu. Olemme kortin varanneisiin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse viikonlopun aikana. Mikäli varauksessa ei ole sähköpostiosoitetta, niin lähetämme oleelliset infot tekstiviestinä ja/tai postitse.

Haastekampanjan kautta Mestis-kauden 2018-19 kausikortti oli tarjolla hintaan 55€ ilman merkittyä istumapaikkaa. Merkityllä istumapaikalla varustettu kausikortti oli tarjolla hintaan 79€. Haastekampanjan toteutumisen edellytyksenä oli, että kausikortteja varataan yhteensä vähintään 1979 kpl perjantai 16.3. mennessä. Tulevalla kaudella RoKi viettää juhlavuotta, kun täyteen tulee 40-vuotta seuran perustamisesta vuonna 1979.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa