Kanadalainen Riley Stadel vahvistaa RoKin puolustusta – joukkue valmis Mestis-avaukseen

17. syyskuu, 2019 09:41


Kanadalainen puolustaja Riley Stadel vahvistaa RoKin puolustusosastoa Mestis-kauden 2019-20 kattavalla sopimuksella. Vancouverista kotoisin oleva Stadel, 23, liittyy RoKin vahvuuteen tiistain harjoituksissa, ja hän todennäköisesti pelaa jo torstaina pelattavassa harjoitusottelussa Kemissä, kun RoKi kohtaa IPK:n.

Kuva: Stadel tutustui uuteen kotiareenaan saavuttuaan Rovaniemelle maanantai-iltana.

Stadel on pelannut Kanadan pääjuniorisarjoihin lukeutuvaa WHL:ää peräti 347 ottelua kooten niissä puolustajalle hyvät tehot 128 tehopistettä. Kaksi edellistä kautta hän pelasi Iso-Britannian pääsarjassa EIHL:ssä yhteensä 96 ottelua tehden 37 tehopistettä.

Stadel saapuu Rovaniemelle edetäkseen urallaan Euroopan pääsarjoihin.

-Hänellä on hyvä ykkössyöttö, liike ja laukaus, sekä kova halu eteenpäin. Riley hakee Suomesta ponnahduslautaa uralleen, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen sanoo.

 

Siliämaa jatkaa, Nurminen aloittaa kauden Raahe-Kiekossa ja Heikkinen sivussa loukkaantumisen vuoksi

Try-outin kautta joukkueesta pelipaikkaa hakivat hyökkääjät Tommi Siliämaa ja Toni Nurminen. Siliämaa jatkaa RoKissa Mestis-kauden 2019-20 kattavalla sopimuksella. Tommi pelasi RoKin Mestis-joukkueessa jo kausilla 2015-17, mutta on kärsinyt pari viime kautta loukkaantumisista, ja on nyt toipunut pelikuntoon. RoKi-kasvatti Nurminen aloittaa kauden Suomi-Sarjan Raahe-Kiekossa.

Edellisissä otteluissa sivussa kokoonpanosta olleen hyökkääjä Ville Heikkisen vamma osoittautui ennakoitua pahemmaksi, ja hän on sivussa peleistä arviolta 6-8 viikkoa.

Stadelin kiinnityksen, ja viimeisimpien muutosten jälkeen RoKi ei enää aktiivisesti etsi uusia pelaajia, vaan joukkue on valmis Mestis-kauden avaukseen 27. syyskuuta, kun RoKi kohtaa Kajaanin Hokin Lappi Areenalla.

Ennen sarja-avausta pelataan vielä yksi harjoitusottelu, kun RoKi kohtaa IPK:n torstaina 19.9. klo 18:30 pelattavassa ottelussa Kemissä. Kemin Lämärit järjestää ottelun yhteistyössä RoKin kanssa. Ottelun lippu- ja oheismyyntituotot suuntautuvat Kemin Lämäreille, jonka vuoksi RoKin kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyyn otteluun. Tervetuloa seuraamaan ottelua ja tukemaan samalla Kemin Lämäreitä! Lue lisää pelistä tästä linkistä.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa