Karvas tappio Imatralla

4. tammikuu, 2019 21:56


RoKi aloitti viikonlopun vieraskiertueen Imatralta Ketterän vieraana perjantai-iltana. Imatralla nähtiin vauhdikas ja tasainen kamppailu. Lopputulemana RoKin kannalta oli lopulta niukka tappio maalin erolla lukemin 3-2 (0-1, 2-0, 1-1).

RoKi tuli peliin vahvasti ja oli hallitseva osapuoli ensimmäisessä erässä. Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi RoKin Christoffer Seppelin kun 16 minuuttia oli pelattu. Seppelin polkaisi vauhdilla hyökkäysalueelle ja yllätti Ketterän Karolus Kaarlehdon pienestä kulmasta. Syötöt maaliin kirjattiin Joona Huttulalle sekä Ville Heikkiselle.

Toisessä erässä Ketterä sai paremmin otetta, mutta peli eteni kuitenkin tasaisena. RoKilla oli erän puolivälissä vahva painostusjakso, jonka aikana Ketterä ei päässyt vaihtamaan ja RoKi jauhoi parisen minuuttia peliä Ketterän päädyssä. Tulosta ei kuitenkaan tullut. Pari minuuttia tästä ja Ketterän Joona Jääskeläinen karkasi laidasta läpiajoon vetäen RoKin Rasmus Reijolan jään pintaan ennen kuin nosti kiekon maaliin. Heti seuraavassa vaihdossa Ketterä maalasi toistamiseen, kun RoKin pelaajasta kimmonnut kiekko päätyi Ketterän Konsta Mesikämmenen lapaan joka tälläsi kiekon harvinaisen tarkasti yläkulmaan.

Kolmannessa erässä pelin tasainen ja vauhdikas teema jatkui. RoKi onnistui maalinteossa kolmen minuutin kohdalla, kun Olli-Aleksi Pietilä napautti Henri Joki-Erkkilän laukauksen jälkeen laidasta kimmonneen kiekon sisään. Syöttöpinna maaliin myös Aleksi Poikolalle. Maalin jälkeen RoKi sai jäähyn ja vain kolme minuuttia edellisen päätyttyä toisen. Ketterä ei saanut ylivoimilla tulosta, mutta jäähyt sekoittivat hetkeksi peliä. Pari minuuttia jälkimmäisen kaksiminuuttisen jälkeen Ketterä onnistui tekemään johto-osuman Kasperi Torikan toimesta. Ketterän Valtteri Lipiäinen kiersi RoKin maalin ja passasi Torikalle. Samanaikaisesti RoKi-vahti Reijola jäi hieman jumiin maalin edustaa puhtaana pitäneen Henri Joki-Erkkilän luistimeen, jonka johdosta Ketterän johtomaali oli valmis. Maalin jälkeen RoKi pelasi jos mahdollista, vieläkin aktiivisemmin luoden painetta Ketterän päätyyn. Tasoitusta ei kuitenkaan nähty ja näin pisteet jäi Imatralle.

RoKin Rasmus Reijola otti muutaman hyvän kopin torjuen 24 kertaa. Ketterän Karolus Kaarlehto kirjautti 28 torjuntaa.

-Hyvä peli meiltä. Tappio tottakai harmittaa, mutta joukkueen esitykseen voi olla tyytyväinen tappiosta huolimatta. Huomenna on taas kolme pistettä jaossa Heinolassa, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen sanoi pelin jälkeen.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa