Kausarihaasteessa 1200 korttia varattu! Vielä ehdit napata omat paikkasi!

18. maaliskuu, 2019 19:42


RoKi järjestää kausarihaastekampanjan 5.3.-24.3.2019!

Viime kevään kausarihaaste meni mainiosti maaliin teidän ansiostanne! Nyt käynnissä on kausikorttihaaste tulevalle kaudelle, johon on tullut jo 1200 varausta! Lähde sinäkin mukaan haasteeseen ja tule viihtymään edullisesti Mestis-kauden 2019-20 peleihin. Toteutetaan haaste jälleen yhdessä!

Haastekampanjan kautta kauden 2019-20 kausikortti on tarjolla hintaan 59€ ilman merkittyä istumapaikkaa. Merkityllä istumapaikalla varustettu kausikortti on tarjolla hintaan 89€.

Ottelua kohti hinnaksi jää vain 2,36€ eli neljän normaalin ottelulipun hinnalla lunastat kausikortin kaudeksi 2019-20.

Kampanjan toteutumisen edellytyksenä on, että 1500 kausikorttivarausta toteutuu 24.3. mennessä.

VARAA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ LINKISTÄ tai toimisto@rokihockey.fi

Kausarihaasteen infot:

Kausikortti on samalla etukortti, joka oikeuttaa eri yritysten tarjouksiin. Etujen hyödyntämisen kautta asiakas voi parhaimmillaan säästää kausikortin arvon.

Maksutavat:

Kausikortti maksetaan vasta, jos kampanja toteutuu. Ilmoittautuneille lähetetään maksulinkki sähköpostitse. Maksuaikaa on 7 vuorokautta siitä alkaen, kun kampanjan toteutuminen on varmistunut ja maksulinkki on lähetetty ilmoittautuneille.

Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa tai mobiilipalveluilla. Maksutavaksi käy TYKY 2€ ja 4€ kulttuurisetelit sekä TYKY Online, SMARTUM 5€ kulttuurisetelit ja SMARTUMIN maksukortti, ePassi, Edenredin Mind&Body kulttuurimaksukortti, sekä Eazybreak-mobiiliseteli.

Lisätiedot: toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa