Kaksi peliä lätkäviihdettä: Keskiviikkona Opiskelijapeli ja lauantaina Lasten peli

1. lokakuu, 2018 23:45


Alkavalla viikolla on tarjolla lätkäviihdettä kahden pelin merkeissä ja vielä Mestiksen kärkeen ennustettuja joukkueita vastaan.

Keskiviikkona RoKi kohtaa viime kauden pronssimitalisti SaPKon. Ottelu on Opiskelijapeli, eli yhteistyökumppanimme otteluisäntä Rainmaker tarjoaa opiskelijoille ilmaisen sisäänpääsyn opiskelijakorttia näyttämällä. Ottelun ensimmäisellä erätauolla on luvassa opiskelijoille suunnattu kilpailu Lappi Areenan jäällä. Palkinnot voittajajoukkueelle tarjoaa Hartwall. Lipunmyynti on avoinna klo 17:30 alkaen ja ottelu alkaa klo 18:30.

Lauantaina pelataan sen sijaan Lasten pelin merkeissä viime kaudella hopealle sijoittunutta TUTO:a vastaan. Otteluisäntä ja yhteistyökumppanimme Energiapolar tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn kaikille Rovaniemen alakoululaisille, sekä alakoululaisen kanssa saapuville perheenjäsenille otteluliput -50% hintaan. Lapset pääsevät sisään otteluun ilman ottelulippua Lappi Areenan molemmilta sisäänkäynneiltä. Perheenjäsenille alehintaisia pääsylippuja on tarjolla Lappi Areenan pääoven lipunmyyntipisteellä. Perheenjäsenten tulee saapua otteluun lapsen kanssa saadakseen alennuksen. Lappi Areenan pääaulassa on lapsille hauskoja puuhapisteitä, joten riittää säpinää myös tämän kauden Lasten pelissä. Lipunmyynti on avoinna klo 16:00 alkaen ja ottelu alkaa klo 17:00.

Tuttuun tapaan katsomoravintola Kulmapubi ja C-katsomon anniskelualue palvelevat molemmissa otteluissa 1 tunti ennen ottelua alkaen. Käyttämä palveluita Mestis-otteluissa tuet samalla myös RoKi juniorien toimintaa.

Ruuhkan välttämiseksi kannattaa saapua paikalle hyvissä ajoin.

Tervetuloa nauttimaan viikon molemmista otteluista!

 

Asetelmat viikon otteluihin

Viikon otteluihin lähdetään mielenkiintoisessa tilanteessa. RoKilla on alla neljän pisteen avausviikko perjantain kotivoiton ja lauantain Kokkolan jatkoaikatappion myötä. Keskiviikon vastustaja SaPKo aloitti kauden maalin tappiolla Joensuussa, mutta murskasi lauantaina Ketterän maalein 5-1. TUTO sen sijaan kärsi tappiot viime viikon molemmissa otteluissa: ensin kotonaan perjantaina Hermekselle ja lauantaina mestari-KeuPa HT:lle, joten nälkää Lapin matkalle riittää taatusti. Lisäksi TUTO saa riveihinsä pelikieltonsa kärsineen kulttipelaaja Matt Nickersonin.

RoKin kokoonpanosta tällä viikolla on varmuudella sivussa perjantaina loukkaantunut Malo Ville, joka on sivussa arviolta neljä viikkoa. Sen sijaan maalipyssy Olli-Matti Järvelä palannee kokoonpanoon muutaman viikon huilin jälkeen.

 

Liput

Lipunmyynti Lappi Areenalla molempiin otteluihin 1 tunti ennen ottelua alkaen. Liput ennakkohintaan Rovaniemen Prismasta. Lippujen hinnat tästä linkistä.

 

Kuva: Tommy Jokelainen


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa