Keskiviikon otteluun ilmainen sisäänpääsy! RoKi-KeuPa HT keskiviikkona 13.2. klo 18:30

11. helmikuu, 2019 18:54


Jääkiekon Mestiksen kevät on jännitystä täynnä. RoKi lähtee kevät-talven otteluihin maaottelutauon jälkeen runkosarjan 8. sijalta.

Lätkässä Lappiin ilmaisottelu on yritysten ja toimijoiden yhdessä mahdollistama tapahtuma, joka toteutetaan toista kertaa Rovaniemellä. Tapahtumaa on tukemassa yrityksiä pääosin Lapista, mutta myös muualta Suomesta. Pohjoisin mukana oleva yritys on Nuorgamista ja eteläisin Helsingistä. Yhteensä peräti 90 yritystä on mahdollistamassa ottelua.

Tavoitteena on täyttää Lappi Areena. Yhdessä kumppaniyritysten kanssa toivotamme kaikki uudet ja vanhat katsojat tervetulleeksi. Täytetään Lappi Areena ja kannustetaan RoKi voittoon taistelussa tärkeistä sarjapisteistä.

Ottelu RoKi-KeuPa HT pelataan keskiviikkona 13.2. klo 18:30

Ottelua pääsee seuraamaan ilman pääsylippua ja istumapaikan voi valita vapaasti. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että kausikorttilaisilla on oikeus seurata ottelua omalta istumapaikaltaan. Varatut istumapaikat on merkitty istuimeen liimatulla tarralla. Parhaiten vapaata tilaa löytyy pääty- ja kulmakatsomoista.

Lätkässä Lappiin ilmaisottelua ovat mahdollistamassa alle listatut yritykset ja toimijat.

 

Ilmaisottelun pääkumppanit 2019:

 

Ilmaisottelun kumppanit 2019:


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa