Seuraava peli


Keuruulla tappio – Lempäälästä pisteet kotiin

25. helmikuu, 2018 11:38


RoKi pelasi viikonloppuna kaksi ottelua: perjantaina Keuruulla KeuPa HT:n vieraana ja lauantaina Lempäälässä LeKiä vastaan.

Perjantain ottelu sujui mollivoittoisesti RoKin pirteästä alusta huolimatta. KeuPa HT ratkaisu ottelun edukeen toisessa erässä ja viimeistellen myös sen jälkeen tehokkaasti. Lopputuloksena oli lukemat 7-0.

Lauantain LeKi-otteluun RoKi oli nollannut tilanteen.

−Siitä (Keuruun ottelusta) 20 tuntia myöhemmin ollaan täällä ja tiedostettiin, että jos tämä peli hävitään, niin haaveet pudotuspeleistä ovat ohi, RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen kertoi lauantain ottelun asetelmista.

RoKi oli alusta asti hyvällä taisteluilmeellä liikkeellä Lempäälän pienessä kaukalossa. LeKi pääsi kuitenkin tekemään avausmaalin hyökkäysalueen pyörityksen päätteeksi. Maalivahti Rasmus Reijolalta hukkui maila ja tilalle annettu pelaajan maila ei riittänyt tilkitsemään jalkojen väliä. RoKi kuitenkin pääsi maalin jälkeen hyvin takaisin peliin kiinni. Tulosta tuli vain minuutti LeKin maalin jälkeen kun Tuomas Komulainen löysi komean sisään tuonnin päätteeksi viivasta nousseen Elias Klytseroffin, joka laukoi kiekon ohi LeKin maalissa pelanneen Christian Heljankon. Erän lopulla LeKi nousi 2-1 johtoon maalilla, mikä hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen.

Toiseen erään RoKi tuli vahvasti. Henri Joki-Erkkilä löysi pitkän nousun päätteeksi poikkisyötöllä Eetu Karvisen, joka laukoi kiekon takakulmaan ohi Heljankon. RoKin kolmannessa maalissa Samu Paajasen oivallinen syöttö tavoitti Tuomas Komulaisen, joka napautti luistimesta pompanneen kiekon ilmasta maaliin 2-1 hyökkäyksen päätteeksi.

Kolmannessa erässä RoKin pakka pysyi tiiviinä pitänen LeKin pois ytimestä. Erän lopulla LeKi haki tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Antti Järvelä pääsi viimeistelemään loppulukemat 2-4 tyhjään LeKi-maaliin.

−Erittäin jämäkkä esitys meiltä. Olen todella tyytyväinen joukkueen tekemiseen ja sitoutumiseen, totesi RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen pelin päätyttyä.

−Meillä oli haastava lähtö tähän viikkoon, kun ensin keskiviikkona otettiin käkättimeen SaPKolta ja sitten perjantaina Keuruulta. Tänään meillä oli paikkoja vähän enemmänkin, että ei olisi tarvinnut tällaista Hitchcockia loppuun saada, mutta kolme pistettä on arvokas voitto pahasta paikasta, Karjalainen päätti.

RoKilla on neljä pistettä pudotuspelirajasta kun kolme ottelua runkosarjaa on pelaamatta. Keskiviikkona joukkue matkustaa Kokkolaan Hermeksen vieraaksi ja lauantain kotiottelussa on vastassa Espoo United. Runkosarja huipentuu 7.3. Iisalmessa IPK:ta vastaan.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa