Kiiruna maalin verran parempi

30. elokuu, 2014 20:31


Kiirunassa nähtiin tiukka harjoitusottelu, joka venyi jatkoajalle asti. Kotijoukkue ratkaisi jännitävän ottelun jatkoajan alussa ja voitto jäi Kiirunaan lukemin 4-3 ja.

RoKin aloitus ei ollut otteluun hyvä. Pitkän bussimatkan jälkeen oli havaittavissa pientä kankeutta alkuun ja kotijoukkue hallitsi ottelun ensimmäistä erää. Vaikka Kiiruna hallitsi peliä oli RoKin puolustuspelaaminen sen verran tiukkaa omalla alueella, että kotijoukkueen kunnon maalipaikat jäivät vähiin.

Vierasjoukkue paransi peliä erä erältä ja viimeisen erän hieno nousu 3-0 tappioasemasta tasoihin ihan erän viime sekunneilla jätti tappiosta huolimatta positiivisen kuvan joukkueen ilmeestä. ”Alussa näytti tosiaan siltä, että ne kuuluisat bussijalat olivat ottaneet pelaajista otteen, mutta ottelun edetessä saatiin kumminkin hyvä liike päälle. Puolustettiin tiukasti ja saatiin luotua hyviä maalipaikkoja ja varsinkin kolmannen erän esitys oli mallikas”, mietiskeli RoKin päävalmentaja Petteri Hirvonen.

RoKin maalintekijöinä ottelussa olivat Joona Springare, Mikko Männistö ja Henri Fomin. Maalissa torjuntavuorossa oli Arttu Voutilainen.

Rovaniemeläisten viimeinen harjoitusottelu ennen sarjakauden alkua pelataan ensi viikon lauantaina, kun Kiiruna tekee vastavierailun Rovaniemelle. Kiekko tipahtaa jäähän kello 16:15.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa