Kokkolassa tiukka vääntö: Hermes-RoKi 5-4 (ja.)

29. syyskuu, 2018 20:20


Perjantain kotivoiton jälkeen RoKi matkusti lauantaina Kokkolaan Hermeksen vieraaksi. Pelissä tapahtumia riitti ja lopulta ratkaisua haettiin jatkoajalta, jossa Hermes onnistui maalinteossa korjaten voiton lukemin 5-4 ja. (1-2, 2-1, 1-1, 1-0).

Jatkoajalla Julius Hermosella oli paikka ratkaista voitto RoKille, mutta läpiajossa Hermes-vahti Justus Annunen veti pidemmän korren. Tilannetta seuranneesta Hermes-hyökkäyksestä syntyi ratkaisumaali Hermeksen Samu Markkulan toimesta.

RoKin tehopelaajina lauantaina olivat Julius Hermonen (1+2), Eetu Karvinen (0+3), Gabin Ville (1+1), Kasper Elo (1+1), Olli Rönkko (1+0) ja Olli Iisakka (0+1). Maalissa Rasmus Reijola torjui 29 kiekkoa.

-Ei ollut tänään hyvä ilta meiltä, mutta hyvin roikuttiin mukana ja oltiin sitkeitä, minkä kautta meillä oli mahdollisuus taistella ottelun voitosta. Ehkä eilinen peli ja matkustaminen painoi jaloissa, mutta toisaalta myös Hermeksellä oli vieraspeli alla, Santeri Immonen sanoi ottelun jälkeen.

RoKi pelaa ensi viikolla kaksi kotiottelua: keskiviikkona opiskelijapelissä on vastassa SaPKo ja lauantain lastenpelissä Lappi Areenalle RoKin vastustajaksi saapuu TUTO.

Liput ennakkoon Rovaniemen Prismasta.

 

Kuva: Tommy Jokelainen


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa