Kolme pelaajasopimusta: Rovaniemen oma poika Springare, Poikola ja Lavonen

16. heinäkuu, 2017 15:31


RoKin joukkue täydentyi kolmella pelaajalla. Puolustaja Joona Springare ja hyökkääjät Aleksi Poikola sekä Joni Lavonen kirjoittivat Mestis-kauden 2017-18 kattavan sopimuksen RoKin kanssa.

RoKin kasvatti Joona Springare, 23, aloittaa kolmannen kautensa Mestiksessä ja kuudennen täyden kautensa RoKin edustusjoukkueessa.

-On aina hienoa pukea sininuttu päälle ja jatkaa kotipuolessa pelaamista. RoKi oli paras vaihtoehto omaa kehittymistä ajatellen ja uskon, että saadaan kilpailukykyinen joukkue jalkeille tulevalle kaudelle, toteaa Springare.

Uutena pelaajana RoKiin siirtyy hyökkääjä Aleksi Poikola, 20, Pohjois-Amerikan NAHL-sarjan Wichita Falls Wildcatsista. Hän pelasi Wildcatseissa kaksi edellistä kautta tehokkaasti keräten 123 ottelussa 84 tehopistettä. Poikola on monikäyttöinen pelaaja sillä hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Hän tulee urheilun ohella suorittamaan varusmiespalvelustaan Rovaniemelle.

-Erittäin innokkaana tulen Rovaniemelle sillä olen kuullut hyvää RoKista ja RoKin valmennuksesta. Uskon, että tämä on hyvä askel seuraavan askeleen ottamiseen, Poikola kertoo.

Toisena uutena nimenä joukkueeseen liittyy Ilveksen juniorikoulun läpi käynyt hyökkääjä Joni Lavonen, 21. Ilveksen junioreissa Lavonen on esiintynyt tehokkaasti, mutta viime kausi oli epäonninen sillä hän pelasi vain kaksi ottelua Mestiksen KeuPassa loukkaantumisen vuoksi. Poikolan ja Lavosen sopimukset sisältävät koeajan.

RoKilla on nyt julkaistujen sopimusten myötä kiinnitettynä 13 hyökkääjää, seitsemän puolustajaa ja kaksi maalivahtia Mestis-kaudelle 2017-18. RoKi tulee vielä vahvistamaan puolustustaan ja lisäksi haussa on keskushyökkääjä sekä kokoonpanoon leveyttä tuovia pelaajia.

 

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa