Kolmen ottelun vieraskiertue starttaa keskiviikkona – ”Keskitymme yhteen peliin kerrallaan”

10. lokakuu, 2018 09:43


RoKi kohtaa keskiviikkona IPK:n vieraskaukalossa. Kuva: Oona Sarajärvi

RoKilla on tänään keskiviikkona alkamassa kolmen peräkkäisen päivän otteluputki. Joukkue löytyy tulevaan viikkoon lähdettäessä sarjataulukon sijalta seitsemän.

Ensimmäisenä joukkue matkaa Iisalmeen IPK:n vieraaksi. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kuusi kertaa ja otteluvoitot menivät rovaniemeläisille 5-1. Peli-Karhujen edellinen ottelu päättyi 2-7-tappioon SaPKolle vieraskentällä lauantaina. Iisalmelaiset ovat jääneet alkukauden otteluissa ilman pisteitä ja ovat täten sarjataulukon hännillä.

Toisessa ottelussa heti seuraavana päivänä torstaina vastaan luistelee legendaarisessa Hakametsässä sarjanousija Koovee. Tamperelaiset kohtaavat keskiviikkona vielä Hermeksen vieraskaukalossa ennen joukkueiden keskinäistä ottelua. Sarjanousija on pelannut alkukautensa mallikkaasti ja se löytyy tällä hetkellä aivan ansaitusti kolmen pelatun ottelun jälkeen sijalta viisi.

Kolmas ja viimeinen peli pelataan perjantaina Imatralla Ketterää vastaan. Joukkue pelaa vielä keskiviikkona ennen rovaniemeläisten kohtaamista vierasottelussa Jokipoikia vastaan. Imatralaisten alkukausi on sujunut myöskin hyvin, ja joukkue löytyykin sarjataulukosta sijalta neljä kahdeksan pistettä saalistettuna.

— Tämä on meidän ensimmäinen kolmen pelin vierasputki tällä kaudella. Keskitymme aina yhteen peliin kerrallaan ja tehdään joka matsin jälkeen yhteenveto, jonka jälkeen menemme kohti seuraavaa kamppailua. Emme ajattele sitä liikaa, sillä pelaajille tämä on kuitenkin raskas viikko. Harmi vain, että puolet eli neljä armeijaa käyvistä pelaajista joutui jättämään tämän kiertueen välistä palveluksen vuoksi. Muuten joukkue on täysin terve, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kommentoi tilannetta keskiviikkoaamuna.

RoKin kultakypärää kantaa peliviikkoon lähdettäessä Julius Hermonen, joka on iskenyt tehot 5+2=7. Kaikki vierasottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Sportin välityksellä.

Seuraava kotiottelu on perjantaina 19.10 klo 18.30 alkaen, kun vastaan asettuu LeKi Lempäälästä.

Seuraa häntä – pelaaja:

#91 Olli-Matti Järvelä: Järvelä palasi TUTOa vastaan kokoonpanoon ja mies saalisti yhden syöttöpisteen Eetu Karvisen tekemään maaliin. Helsinkiläissyntyiseltä laitahyökkääjältä kaivataan myös maaleja, että joukkue pystyy ottamaan pisteitä vieraskiertueelta.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa