Kolmen pelin vieraspeliviikko käyntiin keskiviikkona KeuPaa vastaan

29. lokakuu, 2018 13:05


Rasmus Reijola on pelannut vakuuttavasti alkukaudella RoKi-maalilla. Kuva: Sami Kemppainen

RoKin tuleva viikko koostuu kolmesta vieraspelistä Keuruulla, Turussa ja Vantaalla. Joukkueen kokoonpanossa on puutteita, kun osa on armeijassa ja Malo Ville sairastuvalla.

Ensimmäisessä pelissä keskiviikkona vastaan asettuu KeuPa HT, kun joukkueet iskevät yhteen Keuruun jäähallissa. Isäntien viimeisin ottelu päättyi IPK:ta vastaan 5-6-jatkoaikatappioon kotiluolassa, jonka lisäksi keuruulaiset ovat hävinneet kaksi peliä ennen iisalmelaisten kohtaamista.

— Kaikki armeijassa olevat pelaajat puuttuvat kokoonpanosta koko viikon ajan, jonka takia on haasteita saada riittävästi jätkiä rosteriin. Hyvillä fiiliksillä lähdetään silti hakemaan pisteitä etelän kiertueelta, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kommentoi kolmen pelin viikkoa maanantaiaamuna.

Viikon toinen peli on luvassa perjantaina, kun lappilaiset matkustavat Turkuun TUTOn vieraaksi. Viimeisin turkulaisten ottelu päättyi niukkaan voittoon Joensuussa Jokipoikia vastaan lukemin 2-3. Vieraskiertueen päättää lauantaina ottelu Kiekko-Vantaata vastaan Tikkurilan jäähallissa. Lohipaitojen viimeisin ottelu päättyi tappioon voittolaukausten jälkeen SaPKoa vastaan 4-5.

— Hyvillä fiiliksillä lähdetään reissuun, luotto meidän joukkueen tekemiseen on kova. Se on ihan varma että yhdestäkään pelistä ei tulla ilmaiseksi mitään saamaan, että joka jätkällä täytyy olla työhaalarit niskassa koko illan. Eli silloin, kun kaikki on hommassa mukana ja jalka ei nouse kaasulta kertaakaan matsin aikana, tulos on takuulla positiivinen. Pientä huolellisuutta kiekolliseen pelaamiseen ja paikoista kiekko pussiin niin saadaan varmasti tuotua kotiin muitakin tuliaisia kuin terveisiä, puolustaja Samuli Rahikainen kommentoi maanantaina.

Seuraa häntä – pelaaja: #26 Samuli Rahikainen

Rahikainen on pelannut alkukauden hyvin kapteeni Henri Joki-Erkkilän kanssa. Peliittoja vastaan forssalaissyntyinen 25-vuotias puolustaja teki joukkueen 2-0-maalin ylivoimalla. Miehen panosta tarvitaan myös tämän viikon peleissä niin maalien kuin jämäkän kiekollisen puolustamisen muodossa.

Kaikki vierasottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Sport -kanavilla. Lähetykset alkavat 10 minuuttia ennen pelien alkamista. Seuraava kotiottelu on keskiviikkona 14.11.2018 klo 18.30 alkaen, kun Lappi Areenalle saapuu vieraaksi Joensuun Jokipojat.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa