KOOVEE:lle kolme pistettä Tampereella

25. tammikuu, 2019 21:29


Kuva: Sami Kemppainen

RoKi pelasi perjantai-iltana Tampereen Hakametsässä KOOVEE:n vieraana. Vajaa pari viikkoa sitten Lappi Areenalla RoKi oli KOOVEE:ta parempi maalein 8-2, mutta siitä pelistä ei tänään nähty merkkejä, muuta kuin ehkä rokilaisten ajatuksissa. KOOVEE kirjasi ottelusta voiton maalein 6-2. Viimeinen syntyi tyhjiin RoKin hakiessa kavennusta ilman maalivahtia.

RoKin maaleista vastasivat Aleksi Poikola ja Ville Heikkinen. Maalissa Vilho Heikkinen torjui 25 kertaa.

RoKin päävalmentaja Santeri Immonen tiivisti ottelun seuraavasti:

-Ottelu kaatui meidän kurittomuuteen. Otimme useita jäähyjä, joista KOOVEE rankaisi. Nämä johtuvat kurittomuudesta, josta ei voi syyttää kuin itseämme. Tänään pelissämme näkyi kiekollista huolimattomuutta etenkin oman pään pelaamisessa. Ensimmäisessä erässä hyökkäyspelaamisessa oli hyviä elementtejä, vaikkakin huolimattomuus kiekon kanssa vesitti sitä. Toinen erä meni jäähyihin meidän omaa hölmöyttämme. Myös jäähyissä näkyi huolimattomuus. Näin paljon ei jäähyjä voi ottaa jos haluaa voitosta pelata. Nyt jokaisen pitää mennä peilin eteen ja lähteä sitä kautta eteenpäin. Hienoa, että seuraava peli tulee jo huomenna vastaan.

RoKi jatkaa huomenna Lempäälään LeKin vieraaksi. Ottelu alkaa klo 17:00 ja on katsottavissa yhteistyöravintola Pub Punapippurissa.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa