Kotipelit jatkuu Indiansia vastaan

13. helmikuu, 2015 20:54


Suomi-sarjan runkosarjaa on enää jäljellä parisen viikkoa. RoKin osalta pelejä on neljä, joista kolme pelataan vielä kotona. Huomena lauantaina kohdataan Lappi Areenalla HC Indians Kaarinasta.

Keskiviikon jännittävän ja voitokkaan JHT pelin jälkeen RoKi on keskittynyt seuraavaan koitokseen. Voittoputkea on tarkoitus jatkaa kaarinalaisten kustannuksella ja samalla varmistella kotietua tuleviin play offeihin. RoKi on sarjataulukossa sijalla neljä.

Joukkueen koko kauden riivanneet loukkaantumiset eivät ota loppuakseen, kun perjantain viimeistelytreeneissä keskushyökkääjä Mikko Väänänen sai olkapäävamman ja on poissa kokoonpanosta. Plussa puolella on Antti Järvelän tervehtyminen ja armeijakiireiden takia poissa ollut Tommi Siliämaan paluut kokoonpanoon.

HC Indians ei aikaisemmin ole vieraillut Lappi Areenalla. Indians kohtaa pohjoisen kiertueen ensimmäisessä ottelussa perjantaina JHT:n, josta matka jatkuu lauantaiksi Rovaniemelle. Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella Kaarinassa, jossa kotijoukkue oli parempi lukemin 4-3. Indians on sarjataulukossa ennen perjantain peliä sijalla 14:sta.

Keskiviikon ottelussa oli mukavasti yli 1000 katsojaa, joten lauantain alkuillan ratoksi suunta kohti Lappi Areenaa ja 1000 katsojaa toistamiseen rikki. Ottelu alkaa tututusti  klo 17.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa