Kuusi pelaajasopimusta 40v-juhlavuoden Mestis-kaudelle

29. maaliskuu, 2018 18:00


RoKi avasi valmistautumisen 40v-juhlavuoden Mestis-kauteen pelaajasopimusten osalta julkaisemalla kuusi kiinnitystä.

RoKin kokoonpanossa tullaan tulevalla Mestis-kaudella näkemään uutena pelaajana Rauman Lukosta siirtyvä hyökkääjä Rasmus Smedberg, sekä paluun Rovaniemelle tekevä hyökkääjä Ville Heikkinen. Lisäksi RoKissa jatkavat RoKi-ikoni ja pitkäaikainen kapteeni Henri Joki-Erkkilä, hyökkääjät Tommi Siliämaa ja Antti Järvelä, sekä Sodankylän Pallon kasvatti puolustaja Samu Paajanen.

Henri Joki-Erkkilälle, 31, tuleva kausi on jo 10. RoKin paidassa. Joki-Erkkilä pelasi päättyneellä kaudella täydet 50 ottelua tehden 23 tehopistettä. Peliesitysten lisäksi Joki-Erkkilä on erittäin tärkeä pelaaja joukkueen henkisenä johtajana kaukalon ulkopuolella.

Rauman Lukosta RoKiin siirtyy hyökkääjä Rasmus Smedberg. Smedberg, 21, pelasi päättyneellä kaudella pääosin Lukon A-junioreissa tehden 44 tehopistettä. Kolme edellistä kautta joukkueensa kapteenina toiminut Smedberg on pelannut yhteensä 10 liigaottelua, joista kuusi kuluneella kaudella Lukossa ja neljä edelliskaudella Tapparassa. Rasmus on toisen polven rokilainen, sillä hänen isänsä Tero Smedberg pelasi RoKissa 1980/90-luvun vaihteessa opintojensa ohessa.

Viime kaudella RoKissa lainasopimuksella 7 ottelua pelannut hyökkääjä Ville Heikkinen, 23, palaa Rovaniemelle. Heikkinen pelasi kauden pääosin Porvoon Huntersin joukkueessa Suomi-Sarjassa hurjilla tehoilla. Mies nakutti runkosarjan 35 ottelussa 67 tehopistettä ja jatkoi tehokkaana myös pudotuspeleissä takoen kahdeksaan otteluun 14 tehopistettä.

Kuusamolaislähtöinen hyökkääjä Tommi Siliämaa, 24, nousi edelliskaudella yleisön suosikkipelaajien joukkoon periksiantamattomalla taistelullaan. Kulunut kausi oli Siliämaalle epäonninen loukkaantumisten vuoksi ja koko runkosarja kuluikin loukkaantumisista toipuessa. Tuleva kausi on Siliämaalle viides RoKi-kausi. Siliämaa opiskelee pelaamisen ohessa Lapin Urheiluopistolla.

Kempeleen Kiekko-Ketuista lähtöisin oleva hyökkääjä Antti Järvelä, 26, on tunnettu kovana työmyyränä ja roolipelaajana tullen olemaan tärkeä palanen joukkuetta myös tulevalla kaudella. Järvelällä on takanaan jo kuusi vuotta Kirnussa, sekä viimeistelyä vailla olevat opinnot Lapin ammattikorkeakoulussa.

Sodankylän Pallon kasvatille puolustaja Samu Paajaselle, 22, tuleva kausi on kolmas RoKin Mestis-joukkueessa. Paajanen jatkaa opiskelujaan Lapin ammattikorkeakoulussa, joten jatkaminen Rovaniemellä oli luontevaa. Paajanen on jämerä kuin kivitalo, ja taistelee paikasta runkopuolustajien joukossa myös tulevalla kaudella.

Joukkueen kokoaminen on hyvässä aikataulussa, sillä neuvottelut ovat pitkällä usean pelaajan kanssa. Lisää sopimusuutisia on luvassa jo Pääsiäisen jälkeisen viikon loppupuolelle.

Juhlavuoden kausikortin ehtii tilata vielä lauantaihin asti hintaan 55€ / 79€ lähettämällä sähköpostia toimisto@rokihockey.fi tai soittamalla 040 529 4160 sekä nettisivujen tilauslomakkeella.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa