Lappi Areenalle mediakuutio marraskuussa

12. lokakuu, 2018 11:44


RoKi on kehittänyt jääkiekon Mestiksen ottelutapahtumia eri tavoilla viimeisen parin vuoden aikana. Marraskuusta alkaen otetaan kuitenkin uusi ja merkittävä askel, sillä Lappi Areenan kattoon nousee mediakuutio.

Mediakuution myötä tavoitteena on nostaa ottelutapahtumien viihdearvoa entistä korkeammalle ja sen myötä tarjota yleisölle nautittavampi ottelukokemus. Mediakuutio on RoKi:lle tärkeä investointi, sillä se antaa entistä paremman ottelutapahtumakokemuksen lisäksi lisämahdollisuuden tulonhankintaan yrityksille suunnatun mediakuutiomainosmyynnin myötä. Lisäksi mediakuution myötä RoKi täyttää Mestiksen lisenssiehdot täysimääräisesti.

Mediakuutio tulee olemaan vaikuttavan kokoinen ja käytännössä isoin mahdollinen, mikä Lappi Areenalle on mahdollista asentaa. Jokaisen neljään suuntaan olevan screenin koko on 460cm x 240cm eli peräti 11 neliömetriä. Mediakuution toimittaa RoKi:n yhteistyökumppani InDatahouse Oy Rovaniemeltä.

Tavoitteena on ottaa mediakuutio käyttöön 14.11. pelattavassa RoKi-Jokipojat-ottelussa.

-Olemme valmistelleet mediakuution hankintaa jo kahden vuoden ajan. Mediakuutio tulee nostamaan ottelutapahtuman viihdearvon uudelle tasolle, sillä nyt tilanteet voi katsoa näyttäviltä screeneiltä uusintana katsojan sijainnista riippumatta. Lisäksi mukana tulee olemaan myös muita asiakaskokemukseen vaikuttavia yksityiskohtia. Uskomme myös, että mediakuutiomainonta uutena ja vaikuttavana elementtinä tulee kiinnostamaan yrityksiä. InDatahouse Oy on ollut tiiviisti mukana kun haimme ratkaisua mediakuution toteuttamiseksi. Hienoa, että Rovaniemellä on toimija, jolta löytyy ammattitaitoa tällaiseen projektiin, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

Kuva: Tommy Jokelainen


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa