Seuraava peli


Lauantain kotiottelussa Halloween-tunnelmaa, Rokan maukkaat annokset, suklaata ja kasvomaalausta!

27. lokakuu, 2017 23:20


Lauantaina 28.10 vietetään Halloweenia RoKin Lappi Areenalla klo 17.00 Ravintola Rokan isännöimässä ottelussa kun RoKi saa vastaansa Kokkolan Hermeksen. Ottelu pelataan revanssihengessä sillä perjantaina 27.10 RoKi pelaa vierasottelun Hermestä vastaan Kokkolassa.

Otteluisäntä Ravintola Roka tarjoaa maittavan annoksen 20 ensimmäiselle peliin tulijalle Lappi Areenan pääoven edustalla olevasta Roka-kärrystä! Annoksen saat ottelulippua tai kausikorttia näyttämällä mikäli olet ensimmäisen 20 joukossa! Lisäksi Roka tarjoaa Ainonkadun ravintolassaan kaikista ruoka-annoksista -20% alennuksen Hermes-ottelun pääsylippua näyttämällä.

Eikä siinä kaikki sillä Halloween-asuun pukeutuneet pääsevät seuraamaan ottelua veloituksetta. Huom. Ethän peitä kasvojasi!

Lappi Areenan pääaulassa on lauantaina tarjolla Halloween-kasvomaalausta Nea Mikkolan toimesta ottelun aikana. Kasvoihisi voit käydä hakemassa Halloween-ilmeen myös Rovaniemen Prismassa lauantaina klo 12-14 Nean maalauspisteellä!

Urjalan Makeistukku on myös mukana menossa ja tarjoaa ottelun aikana 400 suklaapatukkaa lapsille! Voit halutessasi osallistua Urjalan Makeistukun kisaan! Ota kuva pelissä Halloween-asuun pukeutuneena ja lataa se Instagramiin tai Facebookiin ja käytä #rokihockey. Huomaa että Instagram-profiilisi ja Facebook-kuvan täytyy olla julkinen että näemme kuvat. Parhaan kuvan ottanut voittaa 100 suklaapatukkaa ja 2 pääsylippua! Aikaa kilpailuun on sunnuntai-iltaan saakka!

Perhelippu koko kauden vain 25€! Perhelippu saatavilla vain Lappi Areenan lipunmyynnistä 1h ennen ottelua alkaen.

 

Kuva: Oona Sarajärvi

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa