Lauantaina 17.8. RoKi – Hokki Sodankylän uudessa jäähallissa New Boliden Areenalla! Klo 12 S-Market Sodankylän parkkipaikalla Lätkässä Lappiin -tapahtuma lapsiperheille!

16. elokuu, 2019 15:59


 

Harjoitusottelukauden kohokohta on luvassa huomenna lauantaina 17.8. kun RoKi ja Hokki kohtaavat Sodankylän uuden jäähallin New Boliden Arenan avausottelussa.

Tervetuloa tutustumaan upeaan Sodankylän uuteen jäähalliin, sekä seuraamaan SoPa-kasvattien Samu Paajasen ja Jarkko Harjulan kohtaamista!

Ottelun liput ovat ennakkomyynnissä Sodankylässä Simosella ja Kesport Harjuksella, sekä RoKin toimistolla (Viirinkankaantie 2-4) ja 9.8. sekä 16.8. pelattavien otteluiden yhteydessä Lappi Areenalla. Hae liput ennakkoon sillä halli tulee todennäköisesti täyteen!

Sodankylän Pallo toimii ottelun järjestäjänä ja ottelun lipunmyyntituotot ohjautuvat täysimääräisesti Sodankylän Pallolle. Tämän vuoksi RoKin kausikortilla ei pääse katsomaan ottelua.

Lippujen hinnat aikuiset 10€, lapset ja opiskelijat 5€.

Ennen ottelua päivällä on luvassa Lätkässä Lappiin -tapahtuma lapsiperheille S-Market Sodankylän edustalla. Mukana menossa myös Kake Karisson!

Tervetuloa!


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa