Seuraava peli


Lihashuollon ammattilainen Veli-Pekka Nykänen liittyy RoKin vahvuuteen

4. lokakuu, 2017 13:34


Elokuussa RoKin joukkueeseen liittyi lihashuollon ammattilainen Veli-Pekka Nykänen. Veli-Pekka on liikunnan moniosaaja joka on kesän alussa muuttanut Lahdesta Rovaniemelle. RoKi ja Veli-Pekka ovat nyt sopineet Mestis-kauden 2017-18 kattavasta sopimuksesta.

Veli-Pekka on toiminut hierojana mm. Suomen ampumahiihtomaajoukkueessa, uintimaajoukkueessa ja ollut ampumaliiton eri aselajien lihashuoltovastaavana. Edellä mainituissa maajoukkueissa hän on toiminut lihashuollon lisäksi fysiikan ja psyykkisen puolen valmennuksessa.

Lihashuollon ammattilaisena Veli-Pekka haluaa tuoda useasta eri maajoukkueista kertyneen tieto-taitonsa RoKi Hockeyn käyttöön.

-On ollut mukava asettua Lappiin ja sen myötä RoKiin. Olen saanut huikean vastaanoton koko joukkueelta ja tuntuu jo nyt toiselta perheeltä. On ollut mukava tuoda tieto-taitoa joukkueelle ja sen myötä saatu tulostakin aikaan – ilmeten vähäisinä loukkaantumisina sekä siinä että asioita tehdään myös palautumisen ja lihashuollon osalta viimeisen päälle hyvin. Kausi on lähtenyt hyvin liikkeelle ja henki on todella hyvä joukkueella, Veli-Pekka Nykänen kertoo.

RoKi on enemmän kuin tyytyväinen Veli-Pekan liittymiseen joukkueen taustajoukkoihin.

-Mahtava juttu, että Veli-Pekka halusi liittyä joukkueeseemme. Hän tuo vahvan kokemuksen ja osaamisen joukkueen käyttöön ja lisäksi intohimoisena tekijänä istuu hyvin joukkueeseemme. Peleissä sattuu ja tapahtuu joten on tärkeää saada pelaajat nopeasti takaisin pelikuntoon ja ennen kaikkea pyrkiä ennaltaehkäisemään lihasvammojen syntyminen, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

Veli-Pekka tarjoaa hierontoja ja lihashuoltoja myös oman toiminimensä kautta kaikille asiakkaille. Veli-Pekka haluaa lisäksi tarjota yhdelle onnekkaalle katsojalle hierontalahjakortin RoKin jokaisessa kotiottelussa Lappi Areenalla Mestis-kaudella 2017-18.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa