Malo Ville jatkaa – Uusina pelaajina Fabien Bourgeois ja Olli Iisakka

29. huhtikuu, 2018 17:41


Viime kaudella Mestis-läpimurtonsa tehnyt hyökkääjä Malo Ville, 22, jatkaa RoKissa. Ville teki 39 ottelussa 27 tehopistettä ja debytoi myös Ranskan A-maajoukkueessa. Ville jatkaa Rovaniemellä myös kansainvälisen kaupan opiskelua Lapin Ammattikorkeakoulussa.

-On hienoa jatkaa RoKin kanssa vielä seuraava kausi. Tavoitteenani on parantaa suoritustani entisestään ensi kaudella ja nauttia prosessista. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan enemmän jääkiekkopelejä. À bientôt, Ville sanoo.

Villen lisäksi RoKi on kiinnittänyt kaksi uutta pelaajaa.

Puolustaja Fabien Bourgeois siirtyy Rovaniemelle Joensuun Jokipojista. Bourgeoisin, 23, vahvuudet ovat kiekollisessa pelaamisessa ja hyvässä liikkeessä. Hän teki päättyneellä kaudella 10 tehopistettä Jokipojissa. Bourgeois on RoKille tuttu pelaaja ja ollut seurannassa jo parin vuoden ajan, vaikkakin viime kausi oli hänelle ensimmäinen Suomessa. Suhteellisen nuoresta iästään huolimatta hänellä on jo 96 ottelun kokemus myös Ranskan pääsarjasta.

Hyökkääjä Olli Iisakka tulee RoKiin Espoo Unitedista. Iisakka, 21, on isokokoinen (190cm), työteliäs ja hyvän liikkeen omaava hyökkääjä, jolla on potentiaalia myös tuloksen tekemiseen. Iisakan tarkoituksena on suorittaa varusmiespalvelus Rovaniemellä urheilun ohessa. Hänen vyöltään löytyy myös 10 liigaottelua kaudelta 2015-16 Espoo Bluesin paidasta.

RoKilla on sopimukset 18 pelaajan kanssa Mestis-kaudeksi 2018-19.

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa