Seuraava peli


Maslovskis, Antinaho ja Reijola RoKiin

24. toukokuu, 2017 19:08


RoKi on kiinnittänyt riveihinsä kaksi hyökkääjää ja yhden maalivahdin. Laitahyökkääjä Rudolfs Maslovskis, 21, siirtyy RoKiin Imatran Ketterästä ja keskushyökkääjä Atte Antinaho, 22, JYP Akatemiasta. Lisäksi Rovaniemelle tulee uutena maalivahtina Paavo Hölsän aisapariksi Rasmus Reijola, 24, Alaska-Anchoragen yliopistojoukkueesta NCAA-sarjasta.

Rudolfs Maslovskis on esiintynyt viime kaudella Ketterässä ja sitä ennen Venäjän juniorisarja MHL:ssä sekä Latvian pääsarjassa kovilla tehoilla. Viime kaudella Ketterässä Maslovskis teki 33 runkosarja-ottelussa 59 tehopistettä ja kuudessa Mestis-karsintaottelussa 10 tehopistettä. Ennen Ketterä-pestiään hän edusti KHL-seura Dinamon Rigan juniori- ja farmijoukkuetta HK Rigaa Venäjän junioriliiga MHL:ssä. 96 runkosarjan ottelussa hän keräsi 88 tehopistettä ja 16 playoff-ottelussa 13 tehopistettä. Maslovskisilla on kokemusta myös sekä Latvian miesten, että nuorten maajoukkueista.

Atte Antinaho on käynyt läpi JYP:n juniorimyllyn ja pelannut kaksi edellistä kautta JYP Akatemian Mestis-joukkueessa. Hän on edustanut Suomea myös alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa. Antinaho lähtee RoKiin hakemaan askelta eteenpäin pelaajaurallaan.

-Nyt oli hyvä aika poistua tutuista ympyröistä ja Rovaniemi vaikutti hyvältä mahdollisuudelta ottaa uusi askel. Innolla odotan alkavaa Mestis-kautta RoKin paidassa, Antinaho kommentoi.

Rasmus Reijola on pelannut viimeiset viisi vuotta Pohjois-Amerikan kaukaloissa kovatasoisessa NCAA-yliopistosarjassa. Ennen yliopistouraansa hän pelasi Bluesin ja SaiPan A-junioreissa.

-Pitkästä aikaa palaan Suomeen ja Rovaniemeltä tarjoutui hyvä paikka. Olen kuullut paljon positiivista paikasta ja valmentajista. Tämän kun yhdistää hyviin harjoitteluolosuhteisiin niin näen tämän hyvänä mahdollisuutena mennä eteenpäin pelaajana, Reijola kertoo.

Kaikki sopimukset kattavat Mestis-kauden 2017-18, mutta Maslovskisin sopimukseen sisältyy syyskuun alkuun ulottuva try-out-jakso. RoKilla on tuoreimpien sopimusten myötä 14 pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi.

Kuva: Rudolfs Maslovskis Uutisvuoksen kuvassa.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa