Mediakuution merkeissä kahden kotipelin viikko

21. marraskuu, 2018 15:46


Mestiksen tämän hetken kuumin joukkue RoKi kohtaa tänään keskiviikkona Iisalmen Peli-Karhut, sekä perjantaina Heinolan Peliitat – molemmat ottelut Lappi Areenalla. Jälleen on jaossa kuusi tärkeää sarjapistettä. Pelien ohella huomio kiinnittyy Lappi Areenalle asennettuun mediakuutioon, joka on käytössä ensimmäistä kertaa tänään keskiviikkona.

 

 

 

Asetelmat viikon otteluihin

RoKi lähtee viikkoon viiden ottelun voittoputkessa viidenneltä sijalta. Viime viikolla joukkue voitti sarjan kolme kärkijoukkuetta: keskiviikkona Jokipojat Lappi Areenalla, sekä viikonlopun vierasotteluissa Hermeksen ja LeKin. Jokainen ottelu ratkesi käytännössä maalin erolla, mikä on ollut trendinä lähes kaikissa kauden aiemmissakin otteluissa.

Keskiviikkona vastassa on vaikean alkukauden pelannut IPK, joka varmasti tekee kaikkensa kurssinsa kääntämiseksi. Perjantain vastustaja Peliitat tarjosi kauden ensimmäisessä kohtaamisessa RoKille tiukan vastuksen ja nälkää on heilläkin lisäpisteiden metsästykseen, joten tiukka peli on siitäkin luvassa.

-Nyt mitataan miten kova joukkue ollaan ja miten pystytään käsittelemään tilanne, kun nyt pelataan sarjataulukossa alapuolella olevia joukkueita vastaan. Kovat kaksi peliä on tulossa taas tälle viikolle. Kun katsoo tämän kauden pelejä, niin yksikään piste tai voitto ei ole tullut helpolla eli täysi työ vaaditaan jälleen pisteiden eteen. Hyvillä fiiliksillä lähdetään työn kautta voittoja hakemaan, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen ennakoi viikon otteluita.

 

Otteluisäntinä Rovaniemen Ravirata Oy ja Peltoniemi Kalusteet

Keskiviikon ottelussa otteluisäntänä on Rovaniemen Ravirata Oy ja perjantaina Peltoniemi Kalusteet.

 

Raviradalla tapahtuu vuodenvaihteen jälkeen

Rovaniemen Mäntyvaarassa tapahtumia riittää jo tammi- ja helmikuussa Arctic Lapland Rallyn ja Poro Cup:n muodossa. Ravikausi sen sijaan starttaa maaliskuussa. Tervetuloa seuraamaan mainioita tapahtumia Rovaniemen Mäntyvaaran raviradalle.

 

Peltoniemi Kalusteelta löydät laadukkaat ainekset jokaiseen makuun

Peltoniemi kalusteiden erityisalaa ovat laadukkaat ja yksilölliset keittiöt. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella autamme asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ainekset, joista kestävät, toimivat ja asunnon tyylille uskolliset keittiökalusteet syntyvät.

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Kemijärvellä. Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi asennamme keittiöt ammattitaidolla ja tarvittaessa autamme myös rahoituksen järjestämisessä.

 

Lipunmyynti ja areenan palvelut

Viikon molemmissa otteluissa ovet avautuvat tuntia ennen pelin alkua eli klo 17:30 – ottelut alkavat klo 18:30. Lappi Areenan katsomoravintola Kulmapubi sekä C-katsomon anniskelualue palvelevat klo 17.30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa. Liput ennakkoon myy Prisma Rovaniemi.

Tervetuloa viihtymään Lappi Areenalle ja kannustamaan RoKi voittoihin!


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa