Pelit jatkuu tuplavieraspeleillä

16. tammikuu, 2015 20:35


RoKin matka Suomi-sarjassa jatkuu jälleen huomenna. Bussin nokka lähtee aamulla kohti Kokkolaa, jossa kohdataan jo kolmanne kerran tällä kaudella Hermes. Sunnuntaina matka jatkuu kohti Iisalmea, jossa vastaan asettuu IPK.

RoKin joukkue lähtee parantamaan suoritusta heikosti menneen vuoden avausviikonlopun jälkeen. Harmia aiheuttaa jälleen koko syksyn ja talven joukkuetta kiusanneet sairastumisen, jotka eivät meinaa hellittää sillä jo viime viikonloppuna poissa penkin takaa ollut päävalmentaja Petteri Hirvonen on vielä kuumesairaana ja on poissa reissusta. Lisäksi vasta tällä viikolla takaisin loukkaantuneiden kirjoista palannut puolustaja Jarkko Heikkilä sairastui flunssaan ja on myös poissa rivistä. Sarjassa 11:sta olevat rovaniemeläiset lähtevätkin sairastumisten ja loukkaantumisten seurauksena hieman vajaalla kokoonpanolla.

Kolmesta kohtaamisesta Hermestä vastaan on kaksi päättynyt kokkolalaisten voittoon ja viimeisin kohtaaminen päättyi RoKin voittoon. Ottelut Hermestä vastaan ovat aina ollee vauhdikkaita ja tasaisia, joten saman suuntainen koitos on varmaan huonennakin luvassa Hermeksen kotiluolassa. Hermeksen sarjasijoitus on kolmas.

Iisalmessa kohdattava IPK on kohdattu tällä kaudella kertaalleen. Lokakuusa pelattu ottelu Rovaniemellä päättyi RoKin selvään 6-0 voittoon. IPK on sarjassa tällä hetkellä 12:sta.

Ottelut alkaa Kokkolassa lauantaina klo 17 ja Iisalmessa klo 16.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa