Perjantaina Ysäripeli ja lauantaina Perhepeli

5. joulukuu, 2018 23:58


RoKi pelaa kuluvalla viikolla perjantaina ja lauantaina kotiottelut Kiekko-Vantaata vastaan.

Perjantain ottelussa kiekko putoaa Lappi Areenan jäähän klo 18:30 ja lauantaina klo 17:00. Otteluihin on enemmän kuin herkulliset asetelmat, sillä joukkueet ovat kahden pisteen sisällä sijoilla 6. ja 8. Kiekko-Vantaa:lla 35 pistettä ottelun enemmän pelanneena, ja RoKi:lla 33 pistettä. Tulevan viikonlopun otteluilla saattaa olla iso merkitys jopa runkosarjan lopun sijoitusten kannalta.

Jännitystä siis riittää kaukalossa molemmissa peleissä, ja vastaavasti viihdearvoa on tarjolla myös kaukalon ulkopuolella molemmissa otteluissa. Perjantaina Ysäripelin merkeissä ja vastaavasti lauantaina ohjelmaa on luvassa lapsiperheille Perhepelin myötä.

RoKi lähtee otteluihin likipitäen täydellä kokoonpanolla. Pois kokoonpanosta on Kasper Elo, jonka odotetaan palaavan kaukaloon helmikuun alussa. Lisäksi viime viikolla lainalla käynyt Tino Metsävainio on palannut Kärppien vahvuuteen. Muilta osin joukkue on terve ja valmis taistelemaan pisteistä.

 

RoKi Goes 90´s tulee taas

 

Viikonvaihteen ensimmäisessä kotiottelussa perjantaina mennään 90-luvun teemalla.

Ottelun teema kuuluu ja näkyy musiikissa sekä mediakuutiolla. Myös hallin ravintoloissa on ysäriaiheisia tarjouksia. RoKin sosiaalisen median kanavissa on käynnissä ysäri-illan pukeutumiskilpailu. Kuvaa oma RoKi Goes 90´s kuvasi ottelun aikana ja merkitse se tunnisteella @rokihockey ja #rokigoes90s. Parhaiden ysäriaiheisen kuvan jakaneiden kesken arvotaan yhteistyökumppaneidemme tarjoamia palkintoja. Voittajat valitaan ottelun 2. erätauolla.

Perjantain otteluisäntänä on malminetsintäyhtiö Mawson Oy – ”Kulta on siellä mistä sen löydät.”

 

 

Lauantain perhepelissä ohjelmaa koko perheelle

Viikonvaihteen toinen kotiottelu pelataan lauantaina. Wetterin isännöimässä ottelussa mennään perhepeli-teemalla.

Lapsiperheille onkin järjestetty pelin oheen ohjelmaa. Alakoululaisille on otteluun ilmainen sisäänpääsy ja vanhemmille lippu maksaa vain 10 €. Isovanhemmille sisäänpääsy 5 €. Alennushintaiseen lippuun on oikeutettu, kun saapuu otteluun yhdessä alakoululaisen kanssa.

ACON -tuotteiden testauspiste sijaitsee hallin käytävällä. Ottelussa vierailee myös joulupukki.

Erätauolla Kake Karisson esittää singlensä ”Saa mitä haluat” Lappi Areenan aulassa. Single on noussut Suomen 50 viraalisinta Spotify listassa neljännelle sijalle.

 

 

Otteluisäntänä Wetteri Rovaniemi tarjoaa Jouluetuna 300€ Likiliike-lahjakortin kaupan päälle

Ilahduttava Jouluetu tarjoaa uuden Hyundain ostajille tai käytetyn auton Mobilasta tai Wetteri Rovaniemen Vaihtoautokeskuksesta hankkineille 300€:n Likiliike-lahjakortin kaupan päälle! Lahjakortti käy kaikkiin yli 230 Likiliikkeeseen Rovaniemellä, mukaan lukien RoKi Hockeylle! Tarjous voimassa joulukuun ajan!

 

Lipunmyynti ja areenan palvelut

Viikon molemmissa otteluissa ovet avautuvat tuntia ennen pelin alkua eli perjantaina klo 17:30 ja lauantaina klo 16:00. Ottelu alkaa perjantaina klo 18:30 ja lauantaina klo 17:00. Lappi Areenan katsomoravintola Kulmapubi sekä C-katsomon anniskelualue palvelevat 1 tunti ennen peliä alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa. Liput ennakkoon myy Prisma Rovaniemi, josta saatavilla myös S-Etuhintaiset liput aikuisille, sekä Rovaniemen matkailuinfo ja Lapland Safaris.

Tervetuloa viihtymään viikonlopun molempiin otteluihin!


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa