Pyry saapuu Lappi Areenalle

24. lokakuu, 2014 20:59


Ei lumipyry vaan Nokian Pyry saapuu RoKin vieraaksi Lappi Areenalle sunnuntaina. Viime viikolla hienon 5-0 voiton Bewe Tuuskista ottaneen kotijoukkueen tarkoituksena on jatkaa voittojen tiellä, mutta helppoa peliä ei ole luvassa. RoKin ja Pyryn kohtaamiset ovat viime vuosina olleet hyvävauhtisia koitoksia, joissa tunteetkin ovat välillä kohonneet. Pieni flunssa-aalto on häirinnyt RoKin valmistautumista viikonlopun peliin. Joukkueen kokoonpanosta ovat poissa ainakin hyökkääjä Janne Pietilä ja puolustajista Taneli Marjeta kuumeilun takia ja loukkaantumisien takia poissa ovat hyökkääjä Tuomas Juujärvi ja puolustaja Samuli Hietala.

Pyry on sarjassa tällä hetkellä sijalla kymmenen. Joukkueen hyökkäystä johtaa tälle kaudelle Pyryyn siirtynyt, reilun 300:n liigapelin kokemuksen omaava, Jarkko Pyymäki (tällä kaudella 9 ott 5+11). Muutenkin joukkueessa on kokemusta niin Mestis kuin liiga ympyröistä useammalla pelaajalla.

Ottelua voi seurata myös netin kautta sillä kepit.tv testaa ottelun striimausta ja se on nähtävillä www.kepit.tv. Palvelu maksaa 8€.

Ottelu alkaa sunnuntaina klo 17.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa