RoKi-Hermes Lappi Areenalla perjantaina ja Iisalmen vieraspeli lauantaina

28. joulukuu, 2018 16:09


Kuva: Oona Sarajärvi

Mestiksen kuudetta sijaa pitävä RoKi palaa joulutauolta kahden ottelun merkeissä alkavana viikonloppuna. Tänään perjantaina vastustajaksi Lappi Areenalle saapuu sarjakakkonen Kokkolan Hermes. Lauantaina RoKi matkaa Iisalmeen IPK:n vieraaksi. Vuodenvaihteen jälkeen seuraavat kotipelit pelataan keskiviikkona 9.1. ja lauantaina 12.1.

Ennen taukoa RoKi voitti viikon molemmat ottelunsa. Samoin Hermeksellä on allaan vahva jakso, sillä joukkue on voittanut viisi edellistä otteluaan.

RoKin kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisten vuoksi Malo Ville ja Kasper Elo. Villen vamma osoittautui ennakkoarvioiden mukaiseksi ja sen myötä häntä ei enää tällä kaudella kaukalossa nähdä. Kasper Elo palaa näillä näkymin kaukaloon helmikuussa. Lisäksi puolustaja Joona Huttula on tämän viikon Kärppien matkassa. Sen sijaan hyökkääjä Julius Hermonen palaa RoKin kokoonpanoon illan otteluun Oulun visiitin jälkeen.

-Hieno Hermes-peli edessä. Mielestäni Hermes on kovin joukkue, jota vastaan olemme pelanneet tällä kaudella. Hienoa päästä pelaamaan heitä vastaan heti tauon jälkeen. IPK-peliin asetelmat on luonnollisesti erilaiset, kun heillä on ollut hankalaa. Viime pelistä meille jäi hampaankoloon, joten mukava lähteä hakemaan revanssia. Joukkue on poissaolijoita lukuunottamatta muuten terve ja palannut tauon jälkeen arkeen hyvällä mielellä, RoKi:n päävalmentaja Santeri Immonen kertoi ottelun alla.

 

LIPUNMYYNTI, AREENAN PALVELUT JA VIERASOTTELUIDEN NÄKYVYYS

Perjantain kotiottelu Hermestä vastaan alkaa 18:30 ja ovet avautuvat tuntia ennen pelin alkua. Lappi Areenan katsomoravintola Kulmapubi sekä C-katsomon anniskelualue palvelevat klo 17:30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa. Liput ennakkoon myy Prisma Rovaniemi, Lapland Safaris, sekä Rovaniemen matkailuinfo.

Lauantain vierasottelu on nähtävissä Elisa Viihde Sport -kanavalta, sekä Pub Punapippurissa valkokankaalta.

 

MEDIAKUUTIOPÄIVITYS

Edellisen ottelun alla lupasimme, että mediakuution säädöt tulevat olemaan valmiit tämän illan otteluun mennessä. Tämä ei kuitenkaan toteudu täysimääräisesti RoKi:sta riippumattomista syistä. Mediakuutio toki toimii aivan hyvin, mutta kirkkauden säätöihin ja muutamaan yksityiskohtaan odotamme vielä parannusta.

 

OTTELUISÄNTÄNÄ NIKLAS

RoKi sai syksyllä uuden kannattajan, kun 10-vuotias Niklas kiinnostui jääkiekosta. Hän sairastaa keuhkojen alentumaa eli keuhkoahtaumaa. Niklas on piristänyt joukkueen syksyä ja vastaavasti joukkue on halunnut tuoda voimaa Niklaksen arkeen. Niklas toimii illan pelissä otteluisäntänä.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa