Seuraava peli


RoKi ja Terveystalo jatkavat monivuotista yhteistyötä

14. marraskuu, 2017 23:04


Jääkiekon Mestis-seura RoKi ja Terveystalo jatkavat monivuotista yhteistyötään. Uusitun sopimuksen myötä RoKin pelaajat saavat myös jatkossa vammojen hoitoon sekä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin ammattiurheilun vaatimuksia vastaavan tason palvelua.

Kolhut ja vammat ovat ikäviä, mutta kuitenkin osa urheilua. Pelikauden aikana tulee vammoja jotka saattavat johtaa jopa leikkauspöydälle asti kesken kauden. Loukkaantumistilanteissa osaavat terveydenhuollon ammattilaiset voivat merkittävästi vaikuttaa niin pelaajan toipumiseen kuin kaukaloihin palaamiseenkin.

Terveystalo Rovaniemi on monipuolinen lääkärikeskus, jonka käytössä on vankka asiantuntemus ja laaja osaajien verkosto. RoKin käytössä ovat niin yleis- ja erikoislääkäripalvelut, leikkaukset ja toimenpiteet kuin uusinta teknologiaa hyödyntävät kuvantamispalvelut.

Tuore yhteistyösopimus on tärkeä asia joukkueelle.

-Haluamme taata pelaajillemme parhaan mahdollisen terveydenhuollon. Tämän vuoksi olemme erittäin tyytyväisiä, että jatkamme Terveystalon kanssa monivuotista hyvin toiminutta yhteistyötä. Pelaajamme pääsevät myös jatkossa kiinni mahdollisimman nopeaan hoitoketjuun, jossa tarvittavat toimenpiteet tukevat toisiaan, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

Myös Terveystalo on tyytyväinen jatkosopimukseen.

-Hienoa, että olemme voineet tukea RoKia kattavilla ja laadukkailla terveyspalveluillamme. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyömme jatkumisesta, Terveystalo Sportin asiakkuuspäällikkö Mika Kivinen sanoo.

Terveystalo Rovaniemi Urheilukatu ja Revontulikeskus tarjoavat monipuolisia terveyspalveluja. Palveluihin kuuluvat:

  • Yleislääkärit ja erikoislääkärit, kuten: ortopedi, gynekologi, ihotautilääkäri, korvalääkäri, lastenlääkäri ja silmälääkäri
  • Työterveyspalvelut
  • Kuvantamistutkimukset: röntgentutkimukset, magneettitutkimukset, ultraäänitutkimukset
  • Sekä muut terveyden asiantuntijat

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa