Seuraava peli


RoKi jatkaa Liiga-yhteistyötä

22. kesäkuu, 2017 10:37


RoKi jatkaa yhteistyötä Helsingin IFK:n kanssa myös tulevalla kaudella. Viime kaudella aloitetun yhteistyön kautta RoKi sai vahvistusta kokoonpanoonsa kolmen HIFK:sta lainassa olleen pelaajan myötä. HIFK:sta lainassa olleista pelaajista puolustaja Eemeli Heikkinen jatkaa RoKin sopimuspelaajana tulevalla kaudella. Pelaajaliikennettä oli myös toiseen suuntaan kun Juhani Tamminen pelasi neljä ottelua HIFK:n riveissä.

-Päättynyt kausi oli hyvä startti yhteistyölle HIFK:n kanssa ja olemme tyytyväisiä sen jatkumisesta. Me saimme vahvistusta kokoonpanoomme kauden aikana ja samalla pystyimme tarjoamaan tärkeitä peliminuutteja Liigassa vähemmälle vastuulle jääneille pelaajille. Odotamme yhteistyön kehittyvän entisestään tulevalla kaudella, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoo.

-RoKilla on hyvät puitteet ja laadukas valmennus, joten yhteistyön jatkuminen oli meille selviö. Tulemme tarvitsemaan peliaikaa ja -paikkoja alkavalla kaudellakin erityisesti nuorille pelaajille, HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas sanoo.

RoKi on lisäksi sopinut pelaajavaihdosta Oulun Kärppien kanssa. RoKin paidassa tullaan näillä näkymin näkemään ainakin yksi Kärppien sopimushyökkääjä lähtökohtaisesti koko kauden ajan.

-HIFK:n kanssa sovimme jo aiemmin yhteistyön jatkamisesta. Kärpät jäi ilman yhteistyöseuraa Hokin tilanteen myötä ja sitä kautta tuli mahdolliseksi tehdä pelaajavaihtoa myös Kärppien kanssa. Tulevallakin kaudella tulemme olemaan itsenäinen ja omavarainen joukkue. Yhteistyö Liiga-seurojen kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden vahvistaa joukkuettamme sekä tuo meidän pelaajille ja myös kaikille Lapin juniorikiekkoilijoille unelman Liigassa pelaamisesta entistä lähemmäksi. RoKin kautta yksittäisellä pelaajalla on entistä paremmat mahdollisuudet ponnistaa aina ammattilaiseksi asti, Kankaanranta sanoo.

Kuva: Jatkoaika.com


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa