RoKi – Kalix HC perjantaina 17.8. klo 18:30

15. elokuu, 2018 19:27


RoKin ottelut jatkuvat perjantaina 17.8. klo 18:30 kun vastustajaksi saapuu Ruotsin divisioona 1:ssa pelaava Kalix HC Ruotsista.

RoKin kokoonpano perjantain otteluun vahvistuu pelipäivän aamuna. Ennakkotietona tässä vaiheessa voidaan mainita, että Olli-Aleksi Pietilä on toipunut pelikuntoon, mutta Ville Heikkinen ja Malo Ville ovat sen sijaan tällä hetkellä flunssassa. Lisäksi varusmiespalvelusta suorittavat pelaajat ovat poissa kokoonpanosta. Varusmiespalvelusta tällä hetkellä suorittavat maalivahti Vilho Heikkinen, puolustajat Joona Huttula, Teemu Laurila ja Niko Mikkola, sekä hyökkääjät Olli Rönkkö, Turkka Pumpanen, Olli Iisakka ja Toni Nurminen (try-out).

Kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn Kalix-otteluun, kuten myös kaikkiin otteluihin aina runkosarjan loppuun asti. Kalix-ottelussa, kuten myös kaikissa muissa otteluissa aina runkosarjan alkuun asti on mahdollista lunastaa kausikortti.

Pääsyliput otteluun 10€ aik. ja 5€ lapset (7-15v) ja opiskelijat. Lippuja saatavilla Lappi Areenan lipunmyyntipisteeltä 1h ennen ottelua alkaen. Myös kulmapubi palvelee 1h ennen ottelua alkaen.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa