RoKi kohtaa KHL:n suurseuran kahdesti elokuussa

9. heinäkuu, 2018 16:12


Jääkiekkokausi aloitetaan Rovaniemellä melkoisilla otteluilla. RoKin vastustajana ensimmäisissä Mestis-kauteen 2018-19 valmistavissa otteluissa on Avangard Omsk, joka on yksi KHL:n ja samalla Euroopan suurimmista seurajoukkueista. Ottelut pelataan Lappi Areenalla lauantaina 4.8. ja maanantaina 6.8. Molemmat ottelut alkavat kello 18:30.

Avangardissa pelaa suomalaisista puolustaja Ville Pokka, sekä maalivahti Karri Rämö. Ville Pokka siirtyi alkavaksi kaudeksi KHL:ään Ottawa Senatorsin organisaatiosta, ja on alun perin Tornion IHC:n kasvatti. Rämö pelasi päättyneellä kaudella Jokereissa, sekä kuului myös Suomen joukkueeseen PyeongChangin olympialaisissa. Rämöltä löytyy NHL-kokemusta yhteensä kuuden kauden ajalta Tampa Bay Lightningin ja Calgary Flamesin joukkueista. Mukana on myös Venäjän maajoukkuepelaajia ja päävalmentajana toimii Stanley Cup-mestarivalmentaja Bob Hartley.

-Ottelut ovat pelaajille hieno mahdollisuus nousta esiin, ja samalla voidaan saada suuntaa kenellä on edellytyksiä nousta isoon rooliin meidän joukkueessa, RoKi-kapteeni Henri Joki-Erkkilä sanoo.

Lauantain otteluun kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä Lappi Areenalla on mahdollista seurata huikeaa näytösajoa Lapland Drivingin Jani Ylipahkalan toimesta. Tapahtumassa on mukana myös Koneliike Korteniemi.

Otteluihin on saatavilla pääsylippuja Lappi Areenan lippuluukun lisäksi ennakkomyyntipisteistä. Ennakkomyyntipisteistä tiedotetaan kahden viikon kuluessa. Ottelun pääsylippuhinnat täältä.

Avangard pitää KHL-kauteen valmistavan harjoitusleirinsä Lappi Areenalla ja Santasport Lapin Urheiluopistolla 28.7.-9.8. Jääharjoituksiin on yleisölle vapaa pääsy.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa