Seuraava peli


RoKi kotivoittoon – Mestis-paikka varmistui, mutta playoff-paikka karkasi

4. maaliskuu, 2018 16:26


RoKi lähti runkosarjan viimeiseen kotiotteluun Espoo Unitedia vastaan lauantaina hakemaan kolmea pistettä, jotta mahdollisuus pudotuspeleihin säilyisi. Lappi Areenalla nähtiin tasainen ja viihdyttävä ottelu yli 1500 henkisen yleisön iloksi.

Espoo United tasoitti ottelun vain 17 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua pelatessaan ilman maalivahtia. RoKi vastaavasti otti maalivahdin pois Espoon tasoitusmaalin jälkeen, mutta ei ehtinyt enää tekopaikoille. Voittolaukauskilpailun voitosta huolimatta tulos tarkoittaa sitä, että RoKin kausi päättyy keskiviikkona runkosarjan päätösotteluun IPK:ta vastaan Iisalmessa.

RoKin maalintekijöinä ottelussa kunnostautuivat Malo Ville ja Kristian Kangas. Voittolaukauskilpailussa osui Olli-Matti Järvelä sekä ratkaisumaalin tehnyt Henri Joki-Erkkilä.

-Lähtökohta peliin oli, että kolme pistettä tarvitaan ja sitä ei saatu. Pelattiin hyvä ensimmäinen erä. Toisessa erässä Espoo oli parempi ja kolmas erä oli tasainen. Ei onnistuttu tekemään paikoistamme useampia maaleja ja oli niitä paikkoja toki vastustajallakin. Ylpeä pitää olla joukkueesta sillä joukkue on ollut ahtaalla, mutta ollaan oltu sitkeitä. Kiitokset jälleen loistavalle kotiyleisölle, RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen kertoi ottelun jälkeen.

Ottelun aikana useaan autoon oli jaettu pysäköintisakko. RoKi esittää pahoittelut kaikille pysäköintisakon saaneille. Lappi Areenalla toteutetaan pysäköinninvalvontaa seuraan liittymättömän tahon tilauksesta ja RoKi ei Lappi Areenan käyttäjän roolissa pysty asiaan valitettavasti vaikuttamaan.

 

Kuva: Oona Sarajärvi / RoKi some


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa