RoKi murjoi Indiansin

14. helmikuu, 2015 22:36


RoKi pelasi hyvät asemat play offien kotietua ajatellen, kun vierailija HC Indians kaatui tänään Lappi Areenalla selvin 7-0 (4-0, 2-0, 1-0) lukemin.

Kotijoukkue aloitti pelin vauhdikkaasti ja tuhosi vierailijoiden peli-innon heti alkuunsa, kun ensimmäisen reilun kolmen minuutin jälkeen tulostaululla komeili 3.0 lukemat. RoKin toisen maalin jälkeen kaarinalaiset ottivat aikalisän ja vaíhtoivat samalla maalivahtia, mutta sekään ei auttanut. Maalintekijöinä kunnostautuivat Taneli Marjeta, Hannu Erkkilä (2+2) ja Olli-Matti Järvelä 1+1.  Kotijoukkue oli tänään iskussa sillä ensimmäiseen erään RoKi paukutti vielä yhden maalin, kun loukkaanutmisesta toipunut Antero Rupponen teki alivoimalla tilanteeksi 4-0.

Ottelun pelin taso laski hiemen RoKin osalta toisessa ja kolmannessa erässä. Ensimmäisen erän rutistus ja selvä johto vei terävimmän ajatuksen ja yrittämisen löysemmäksi ja peli tasoittui selvästi. Indians pääsi silloin tällöin kokeilemaan RoKin maalissa pelanneen Tuomas Saarelan virettä, mutta tuloksetta. RoKi maalasi toisessa erässä kahteen otteeseen. Ensin Joona Springare laukoi tilanteeksi 5-0 ja kapteeni Hannu Erkkilä illan toisella osumalla tilanteeksi 6-0.

Viimeisessä erässä ei ihmeitä tapahtunut. RoKi hallitsi peliä ja loi muutaman maalipaikan, josta syntyi yksi osuma. Henri Fomin (1+1) pääsi kolmannen erän puolenvälin jälkeen viimeistelemään lukemiksi 7-0, joka jäi myös ottelun lopputulokseksi. RoKin kahdeksas perättäinen voitto syntyi tänään melko helposti, sillä niin aseettomia vierailijat olivat Lappi Areenalla.

Kolme peliä runkosarjaa jäljellä. Ensi viikonloppuna RoKi kohtaa lauantaina vieraissa JHT:n Kalajoella ja sunnuntaina Lappi Areenalle saapuu KooVee Tampereelta.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa