Seuraava peli


RoKi päätti kauden voittoon – Kiitos kaudesta kannattajille ja yhteistyökumppaneille!

8. maaliskuu, 2018 10:41


RoKi haki runkosarjan viimeisessä ottelussa voiton Iisalmesta lukemin 2-4. RoKi voitti kauden neljä viimeistä ottelua, mutta siitä huolimatta kausi päättyy runkosarjaan sillä pudotuspelipaikka jäi kolmen pisteen päähän.

RoKin maaleista Iisalmessa vastasivat Kristian Kangas (1+1), Atte Antinaho, Aleksi Poikola sekä Malo Ville (1+1). Tehokkaana oli jälleen myös Tino Metsävainio tarjoamalla tekopaikan kolmeen maaliin.

−Kausi oli tietysti mukava päättää voittoon, ja varmasti molempia joukkueita lämmittävä asia oli se, ettei tullut loukkaantumisia. Meidän pelit loppui siihen ja IPK pääsee vielä haistelemaan playoff-pelejä, sanoi RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen.

-Tarkempi analyysi kaudesta tehdään myöhemmin. Ehkä päällimmäisenä on mielessä on se, että paljon tiukkoja pelejä kääntyi meitä vastaan ja pisteitä jäi liikaa matkalle. 50 ottelun runkosarja osoittaa kuitenkin lopputuloksen, joten on turha jossitella, Karjalainen jatkoi.

RoKi kiittää kaikkia kannattajia ja yhteistyökumppaneita kaudesta ja toivottaa tervetulleeksi viihtymään Lappi Areenalle tulevalla Mestis-kaudella. Tulevan kauden valmistelut ovat käynnissä ja jo torstaina on luvassa uutisia siihen liittyen. Kausikorttihaaste on käynnissä 16.3. asti. Varaa edullisesti paikkasi täältä.

 

Kuva: Tommy Jokelainen / RoKi some


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa