RoKi saa lainalle myös toisen hyökkääjän

29. tammikuu, 2015 20:54


Vieraskiertueelle huomenna perjantaina starttaava RoKi saa Mestiksessä pelaavasta KeuPasta myös toisen hyökkääjän lainalla. 29-vuotias Tomi Ahonen liittyy rovaniemeläisten kokoonpanoon yhdessä alkuviikosta lainasiirron tehneen Jussi Viitasen kanssa. Ahonen on pelannut tällä kaudella KeuPassa 21ottelua tehoin 1+3.

RoKi aloittaa pelit perjantaina Seinäjoellä, jossa vastaan luistelee S-Kiekko. Joukkueet eivät ole kohdanneet tällä kaudella vielä kertaakaan. Seinäjokilaiset ovat sarjassa tällä hetkellä sijalla kymmenen, joten molemmat joukkueet taistelevat tiukasti kevään play off paikoista.

Lauantaina RoKi matkaa Tampereelle, jossa kohdataan perinteikäs KooVee. Huonon alkukauden pelannut KooVee on piristynyt viime aikoina ja joukkue on noussut taistelemaan pääsystä play offeihin. Tamperelaiset ovat sarjassa tällä hetkellä sijalla 13. Joukkueiden kohtaaminen on myös tällä kaudella ensimmäinen.

Kiertueen viimeinen koitos pelataan Vaasassa. Tällä kaudella tutuksi tullut Red Ducks kohdataan jo neljättä kertaa. Vaasalaiset ovat olleet otteluissa hieman niskanpäällä sillä voittopisteet ovat jääneet kahteen otteeseen Ducksien hyppysiin.

RoKi saa kietueelle pitkästä aikaa täyden kokoonpanon. Loukkaantuneiden listoilta paluun tekee puolustaja Jarkko Heikkilä ja armeijassa oleva taistelija Tommi Siliämaa pääsee myös mukaan ennakkosuunnitelmista poiketen.

 

 

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa