RoKi saa viikonloppuna vieraita Iisalmesta ja Kalajoelta

3. lokakuu, 2014 12:54


Jääkiekon Suomi-sarja on RoKinkin osalta päässyt hyvään vauhtiin. Kolmesta pelistä rovaniemeläiset ovat saalistaneet kaksi voittoa ja tappion. Nuorentunut joukkue on esittänyt kaukalossa mallikkaita otteita, jonka sai muun muassa todeta viime lauantaina HC Satakunta, jonka RoKi kaatoi selvin 6-0 lukemin.

Tulevana lauantaina vastaan luistelee sarjanousija IPK Iisalmesta. Kovia hankintoja tälle kaudelle tehneet iisalmelaiset ovat aloittaneet sarjan voitokkaasti, sillä IPK on voittanut kaikki kolme koitostaan, joissa verkot ovat heiluneet 15 kertaa. Joukkueen pistepörssiä johtaa alasarjoissa hurjia tehoja vuosittain iskevä Jani Lyytinen.

Sunnuntaina RoKi kohtaa JHT:n Kalajoelta. Joukkueet kohtasivat toisensa sarjan avausviikonloppuna Kalajoella ja ottelu päättyi RoKin 2-4 voittoon. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet aina fyysisiä koitoksia, joissa tunteetkin ovat välillä kuohahtaneet. Mielenkiintoa otteluun tuovat viime kaudella Kalajoen runkopelaajiin kuuluneet Samuli Hietala ja Ville Tirri, jotka vaihtoivat täksi kaudeksi RoKin sinisiin pelipaitoihin.

Viikonlopun ottelut alkavat molempina päivinä kello 17 Lappi Areenalla.

IPK_JHT_webmainos

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa