RoKi täydensi huikean viikon päihittämällä myös sarjakärki LeKin

17. marraskuu, 2018 20:32


RoKi kohtasi kuluneella viikolla Mestiksen kolmen kärjen – kolmesta pelistä saldona oli kolme voittoa ja kahdeksan pistettä. Keskiviikkona kaatui Jokipojat voittolaukauskilpailussa, perjantaina oli Hermeksen vuoro kokea RoKi paremmakseen ja tänään lauantaina RoKi haki 1-3 voiton Lempäälästä.

Lauantain ottelu oli jälleen kerran hyvin tasainen, jossa molemmilla joukkueilla oli omat mahdollisuutensa kääntää peli edukseen. Pelissä nähtiin kovaa kamppailua ja myös tunteet olivat ajoittain pinnassa maalinedustoilla.

Toisen erään alkuun RoKi aloitti maalinteon Christoffer Seppelinin toimesta. Fabien Bourgeois laukoi viivasta ja Seppelin iski reboundin sisään. Neljä minuuttia tästä ja LeKi kuittasi pelin tasoihin  RoKin keskialueen kiekonmenetyksen jälkeen ja niin ikään rebound-kiekosta. Tämän jälkeen peliä jatkettiin tasaisissa merkeissä aina kolmannen erän loppuun asti. LeKi ei saanut tulosta aikaan kolmannen erän alun ylivoimilla, eikä myöskään RoKi tämän jälkeen tulleista ylivoimamahdollisuuksista. Vain viisi minuuttia ennen loppua LeKi pääsi ylivoimalle Julius Hermosen joutuessa jäähyboksiin huolimattoman kampituksen seurauksena. Odotusarvona oli kova LeKi-myllytys, mutta se jäi tällä kertaa näkemättä sillä Aleksi Poikola kuittasi LeKi-pelurin kiekonmenetyksen tarjoilemalla Eetu Karviselle tekopaikan, josta hän ei erehtynyt. LeKin hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia Gabin Ville pääsi sinetöimään RoKi-voiton ujuttamalla kiekon tyhjään LeKi-maaliin. Maalissa Rasmus Reijola jatkoi vakuuttavia otteitaan kopaten 27 kiekkoa.

-Ensimmäiseen erään ei saatu parasta irti, mutta toiseen parannettiin. Kolmannessa ei tehty ylivoimilla, mutta saatiin lahjana kiekonmenetys ja siitä voittomaali. Jälleen oli erittäin tasainen peli ja maalin erolla ratkesi. Pitää nostaa hattua jätkille, että tänäänkin taas jaksettiin kamppailla, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen sanoi pelin jälkeen.

RoKin pelit jatkuu ensi viikolla kahden kotiottelun merkeissä. Keskiviikkona Kirnusta yrittää hakea pisteitä IPK ja perjantaina Peliitat. Keskiviikkona myös mediakuutio on ensimmäistä kertaa käytössä, joten meininki paranee entisestään, tervetuloa!


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa