Seuraava peli


RoKi vahvistuu jenkkihyökkääjällä

20. elokuu, 2017 18:07


RoKi on tehnyt Mestis-kauden 2017-18 kattavan sopimuksen laitahyökkääjä A.J. Fossenin, 23, kanssa. Fossen on lähtöisin Minnesotasta Yhdysvalloista. Fossen pelasi neljä edellistä kautta Clarksonin yliopistojoukkuessa NCAA-sarjaa ja tätä ennen yhdysvaltain pääjuniorisarja USHL:ää.

RoKi odottaa Fossenin olevan tärkeä palanen tulevan kauden joukkueessa.

-Saadaan pelaaja, joka on erittäin motivoitunut ja haluaa ottaa kehitysaskeleita pelaajana täysin uudessa ympäristössä yliopistouransa tultua päätökseen. A.J. tuo omilla vahvuuksillaan lisäelementtejä meidän hyökkääjistöön. Hän on suoraviivainen, vahva maalinedustalla ja todella kamppailu- ja luisteluvoimainen pelaaja, RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen sanoo.

-Olen erittäin innoissani tulossa Suomeen ja Rovaniemelle. Odotan tuovani RoKille oman aggressiivisen ja suoraviivaisen panokseni jäällä ja pyrin tätä kautta auttamaan joukkuetta menestymään. Minulla on korkeat odotukset joukkuetta ja itseäni kohtaan. Odotan mahtavaa kautta ja uutta elämänkokemusta, A.J. Fossen kertoo.

Fossen saapuu Rovaniemelle 1.9. ja esiintyy ensimmäisen kerran kotiyleisölle 13.9. IPK:ta vastaan tai mahdollisissa Suomen Cupin otteluissa jo aiemmin.

RoKilla on Fossenin sopimuksen myötä 23 sopimuspelaajaa ja neljä pelaajaa jotka antavat näyttöjä koeajan kautta. Tuoreimpana pelaajana RoKin rinkiin on liittynyt Pellosta lähtöisin oleva puolustaja Taneli Marjeta joka esiintyi jo perjantain ottelussa Kalixia vastaan.

-Emme enää aktiivisesti etsi uusia pelaajia. Seuraamme try out-pelaajien ja mahdollisten liigayhteistyöpelaajien tilannetta ja lyömme joukkueen lukkoon syyskuun aikana, urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola sanoo.

 

Kuva: A.J. Fossen


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa