Seuraava peli


RoKi vahvistuu puolustaja Sartorilla ja hyökkääjä Hellstenillä

27. heinäkuu, 2017 10:19


Puolustaja Riccardo Sartori, 22, siirtyy RoKiin Sveitsin pääsarjajoukkue HC Luganosta. Sartori on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo 131 runkosarjan ja 20 pudotuspelien ottelua HC Luganossa. Sartori ja HC Lugano solmivat keväällä kolmen vuoden jatkosopimuksen, josta hän pelaa ensimmäisen kauden lainasopimuksella Rovaniemellä. Sartori aloittaa kauteen valmistautumisen Luganossa ja siirtyy RoKin vahvuuteen syyskuussa.

-Saimme Rickyn myötä sellaisen pelaajan, mitä olemme puolustukseen hakeneet. Erittäin hyvä luistelija, joka pystyy tekemään peliä vastustajan paineen alla. Hän tulee olemaan mielenkiintoinen pelaaja ja omalta osaltaan auttamaan joukkuetta laadukkaaseen pelaamiseen ja sitä kautta tulokseen, RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen sanoo.

-Olen kiitollinen saamastani mahdollisuudesta kasvaa ammattilaispelaajana ja ihmisenä. Odotan innolla tulevaa kautta ja uusien joukkuekavereiden tapaamista. Tämä kausi tulee olemaan minulle ensimmäinen oman kotiympäristön ulkopuolella, joten uskon sen olevan tärkeä jakso urani kannalta, Riccardo Sartori kertoo.

Lisäksi uutena kasvona RoKin kokoonpanoon tulee Oulussa Suomi-sarjaa viime kaudella pelannut 27-vuotias hyökkääjä Antti Hellsten. Hyvänä roolipelaajana tunnetulla Hellstenillä on Mestis-kokemusta Kokkolan Hermeksestä 25 ottelun verran.

-Erittäin innoissani ja positiivisin mielin tulen Rovaniemelle. Paljon hyvää olen kuullut sekä organisaatiosta että valmennuksesta. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta tavoitteisiin oman taistelemisen ja työnteon kautta. Laitan kaiken likoon itsestäni joukkueelle, Hellsten kertoo.

RoKilla on sopimus 14 hyökkääjän, 8 puolustajan ja kahden maalivahdin kanssa Mestis-kaudesta 2017-18.

 

Kuva: HC Lugano


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa