French Connection ja kaksi nuorta Kärppää

16. toukokuu, 2018 16:42


RoKi on kiinnittänyt kolme uutta pelaajaa kaudelle 2018-19. Hyökkääjä Gabin Ville siirtyy RoKiin Ranskan pääsarjan Grenoblen joukkueesta, ja puolustaja Niko Mikkola sekä hyökkääjä Olli Rönkkö Oulun Kärppien A-nuorista.

Ville, 20, teki päättyneellä kaudella 17 tehopistettä 44 ottelussa ja esiintyi myös kolme kertaa Ranskan A-maajoukkueessa. Hänellä on aiempaa kokemusta Suomen juniorisarjoista kolmen vuoden ajalta muutaman vuoden takaa. Ville on taitava, raamikas ja työteliäs hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Gabin on RoKissa jatkavan Malo Villen (kuvassa) veli, jolla on edellytykset kantaa vastuuta kärkiketjuissa.

-Olen erittäin innoissani liittymisestäni joukkueeseen ja ylpeä paluustani Suomeen. Olen kiitollinen mahdollisuudesta pelata veljeni kanssa. Tulen antamaan kaikkeni joka päivä auttaakseni joukkuetta voittamaan pelejä ja pääsemään pudotuspeleihin, Ville sanoo.

Mikkola, 21, on hyvin luisteleva kiekollinen puolustaja, joka on ollut RoKin seurannassa jo pidempään. Mikkola teki päättyneellä kaudella 21 tehopistettä 49 ottelussa.

-Hienoa päästä pelaamaan RoKissa ja hakemaan uutta askelta uralla Mestiksessä junnuvuosien jälkeen. Rovaniemellä on hyvät puitteet kehittää itseään jääkiekkoilijana, Mikkola kertoo.

Keskushyökkääjä Olli Rönkkö, 20, takoi viime kaudella 28 tehopistettä 53 ottelussa. Hän oli Mikkolan ohella tärkeässä roolissa Kärppien A-nuorten hopeaa voittaneessa joukkueessa ja pelasi myös RoKissa yhden Mestis-ottelun.

RoKilla on 21 pelaajasopimusta. Haussa on vielä 1-2 puolustajaa, sekä 3-4 hyökkääjää 40v-juhlakaudelle.

 

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa